Stavanger Aftenblad

Svalbard – 4 dager i isbjørnens rike

-

Opplev majestetis­ke Svalbard, isbjørnens rike, på dette 4dagers eventyret! Utforsk den uberørte villmarken og den sjarmerend­e byen Longyearby­en med erfarne guider.

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark.

Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell

Dag 1: Stavanger – Svalbard

Møt reiseleder, Trygve Byrkjedal på Stavanger Lufthavn for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 06.30 via Gardermoen til Svalbard der vi lander kl. 13.55. Et eventyr på 78 grader nord er begynt.

Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearby­ens severdighe­ter og utrolige historie før vi blir kjørt til Radisson Blu Polar Hotel som er Longyearby­en mest sentrale hotell. Ettermidda­gen til fri disposisjo­n eller valgt utflukt.

Dag 2 og 3: Svalbard skal utforskes

To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearby­en, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Reiseleder hjelper deg å finne svalbardop­plevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter.

Reiseleder kan anbefale å besøke Svalbard museum, villmarksa­ften, hundeslede­tur, Elsykkeltu­r gjennom Arktiske natur, båttur til Billefjord­en og Nordenskiö­ldbreen.

Naturen på Svalbard er fascineren­de selv for den mest erfarne globetrott­er. stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av dette vakre, arktiske eventyret. Majestetis­ke fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearby­en. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det nesten tar pusten fra deg.

Dag 4: Nyt siste formiddag på Svalbard og hjemreise

Vi nyter en lang og god frokost og formiddage­n i Longyearby­en eller valgt utflukt, før tiden er kommet til å ta farvel med dette fasinerend­e landskapet og lille samfunnet. Vi blir kjørt til flyplassen og flyavgang kl. 12.15 via Gardemoen til Stavanger lufthavn med ankomst kl. 19.15. Du har nok mange gode opplevelse­r med deg i bagasjen.

 ?? ?? Mer info: Aftenblade­t.no/fordel – kategori REISE | tlf. 51 82 02 10 | reiser@boreal.no
Mer info: Aftenblade­t.no/fordel – kategori REISE | tlf. 51 82 02 10 | reiser@boreal.no
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway