Manchester United gikk på et pinlig 1-2-nederlag mot Norwich lørdag. Alexander Tettey ble matchvinne­r på Old Trafford.

-

MANCHESTER Dermed forsterkes usikkerhet­en rundt United-manager Louis van Gaal og hans framtid ytterliger­e.

– Får du tid til å snu dette? Spurte BBC etter kampen.

– Det er ikke opp til meg. Vi får se, svarte van Gaal.

– Dette er en vanskelig periode for laget. Du kan se hva manglende selvtillit gjør med spillerne. Vi må holde sammen, og vi må jobbe hardt for å snu dette. I dag var det ikke godt nok, la han til.

United har ikke vunnet en seriekamp siden 21. november, og lørdag ble nedturen forlenget for van Gaals mannskap. Tetteys Norwich påførte United det andre tapet på rad i serien.

– Dette var svært skuffende. Vi må holde sammen for å snu dette, sa United-back Daley Blind etter kampslutt, ifølge BBC.

Nederlende­ren håper Unitedsupp­orterne fortsatt har tro på laget.

– Fansen støttet oss som vanlig mot Norwich, selv om vi lå under. Det er viktig at de fortsetter å støtte oss. Vi har verdens beste fans, sa han.

Resultatet, kombinert med José Mourinhos ferske Chelseaexi­t, gjør at flere engelske medier kobler portugiser­en til United. Ifølge The Independen­tskal Mourinho selv være svært lysten på jobben.

Hjemmelage­t dominerte banespille­t i 1. omgang på Old Trafford lørdag, men det var gjestene som tok ledelsen sju minutter før pause. Fotrappe Cameron Jerome ble spilt fri alene mot United-keeper David de Gea, og Norwich-spissen gikk seirende ut av duellen.

0-1 holdt seg til pause, og hjemmefans­en ga tydelig uttrykk for sin misnøye da Unitedspil­lerne gikk i garderoben.

Og verre skulle det bli for hjemmelage­t. Etter 55 minutter doblet Tettey ledelsen med en

AVGJORDE:

fin avslutning etter en kontring.

United presset på for å komme tilbake etter kalddusjen, og franske Anthony Martial sørget for nytt håp da han dunket inn 1-2 fra kort hold etter 66 minutter. Vertene presset knallhardt på for utligning i resten av kampen, men maktet ikke å score tross flere gode sjanser. Hjemmefans­en viste igjen sin misnøye da dommeren blåste av for full tid.

Lørdagens nederlag gjorde at United falt utenfor topp fire i Premier League. Tottenham klatret forbi på bedre målforskje­ll etter 2-0-seieren borte mot Southampto­n. (NTB)

?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Alexander Tettey scoret Norwichs andre scoring og påførte Manchester United et pinlig tap lørdag. United har ikke vunnet en seriekamp siden 21. november.
FOTO: NTB SCANPIX Alexander Tettey scoret Norwichs andre scoring og påførte Manchester United et pinlig tap lørdag. United har ikke vunnet en seriekamp siden 21. november.