Varden

Oppussing og 400 nye hytter

-

HELT NYTT:

Det satses på Skinnarbu Nasjonalpa­rkhotell. TINN I september i fjor overtok Erlend Follegg og Olav Skinnarlan­d Skinnarbu Nasjonalpa­rkhotell, med henholdsvi­s 75 prosent og 25 prosent av aksjene. 1 million kroner er investert, blant annet er det store resepsjons­området pusset opp.

– Vi har veldig tro på stedet og skal ta rommene etter hvert, forteller hotelldire­ktør Roar Myhre Walmann.

Bank i bordet

Walmann banker i bordet flere ganger, fornøyd med tingenes tilstand. De har godt med bestilling­er framover, 44 bookinger er klare nå og det kommer folk innom hver dag og spør om det er plass en natt eller to. Oktober har vaert en svaert stille måned tidligere, nå har de fått flere selskap og skolejubil­eum på plass. Som tidligere russ fra Rjukan.

– Vi begynte i september i fjor og fra oktober til mars tok vi imot flyktninge­r her. Etterpå har det vaert full fart, sier Walmann.

400 nye hytter

I en regulering­splan er det planlagt 200 nye hytter, pluss 200 hytter der det ligger 100 hytter fra før av. Dette er i områdene på begge sider av hotellet.

– Vi er også ambisiøse når det gjelder mat og drikke på hotellet. Vi har to koker og en kjøkkenass­istent fra Ungarn. Vi er veldig stolte over å ha Christine Ware på besøk. Vi kan ikke servere hele menyen hun har laget her hele tiden, men i ny og ne vil vi det. Deler av den kan vi selvsagt bruke innimellom. Hun har vaert til stor inspirasjo­n, det har vaet veldig moro å vaere på kjøkkenet og se, avslutter hotelldire­ktøren. Helge Ottesen

 ?? BEGGE FOTO: HELGE OTTESEN ?? Hotelldire­ktør Roar Walmann og chef Christine Ware i en del av den nyoppussed­e resepsjone­n.
BEGGE FOTO: HELGE OTTESEN Hotelldire­ktør Roar Walmann og chef Christine Ware i en del av den nyoppussed­e resepsjone­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway