Varden

Frisk Bentley var ikke nok for Odd

Overrasken­de for de fleste var Bentley med i Odd-troppen mot Brann. Han kom også inn tidlig etter pause i en kamp som endte med skuffende 1–3.

- Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

Det har vaert mye fokus på nigerianer­en den siste uken. Først ble han sendt hjem fra trening. Deretter ville han ikke prate med pressen etter at han uttalte at han ikke ville spille for Odd mer. Fredag ble han også sykmeldt.

I går satt han altså på benken, og spilte de siste 34 minuttene mot Brann. Nigerianer­en gjorde et helt ålreit innhopp.

Tøff uke

Pressen jaktet Bentley etter kampen, og han forklarte også sin versjon av det som har vaert det store samtaleemn­et den siste uken.

– Det har vaert en tøff uke for meg, innleder kantspille­ren.

– Nå har jeg blitt enig med laget og er ferdig med denne saken. Egentlig har jeg ikke noe mer å si om det.

Bentley er imidlertid helt klar på at han fortsatt ønsker seg bort fra Odd.

– Uansett ser jeg framover, og ser muligheter til å gå til en ny klubb. Imidlertid må jeg følge det Odd krever av meg siden jeg har en kontrakt med dem. Sier Odd nei til å selge meg nå, må jeg forholde meg til det.

Dermed er det fortsatt mulig at Bentley må spille resten av sesongen for Odd.

– Nå må vi fortsette å jobbe som et lag. Kjempe oss tilbake. Jeg og laget er ferdig med denne diskusjone­n og konflikten. Odd har medeljeamb­isjoner, og det må jeg forholde meg til, avslutter Bentley.

Dommer i fokus

Dommer Ola Hobber Nilsen hadde en svak kamp, og Dag-Eilev Fagermo var da også veldig klar på det etter kampen.

– Det er skuffende med sånn dømming, tordnet Fagermo.

– Slikt skjer i nesten hver kamp, og Occean ble helt klart snytt for straffe på 1–2. At alle kan gjøre feil er helt greit, men slike store feil får store konsekvens­er. I stedet for straffe kontrer de inn 1–3 målet.

Jone Samuelsen ble kanskje også snytt for et straffespa­rk da han gikk over ende i kamp med Vadim Demidov.

– Jone (Samuelsen) ble felt av Demidov, og burde hatt straffe, mener Odd-treneren.

Likevel innrømmer Fagermo at Odd ikke spilte noen god kamp i går.

– Vi er heller ikke gode nok om dagen. Både mot Viking og Brann klarer vi ikke å oppretthol­de vårt vanlige press og spille dem ut slik vi pleier å gjøre.

 ??  ?? FORKLARTE SIN SITUASJON: Bentley og Odd har hatt samtaler etter fredagens sykemeldin­g. I går var han tilbake på Skagerak Arena, og ble byttet inn drøye halvtimen før slutt. Nå håper både han og Odd at konflikten er over.
FORKLARTE SIN SITUASJON: Bentley og Odd har hatt samtaler etter fredagens sykemeldin­g. I går var han tilbake på Skagerak Arena, og ble byttet inn drøye halvtimen før slutt. Nå håper både han og Odd at konflikten er over.
 ??  ?? FRUSTRERT: Dag-Eilev Fagermo synes det er skuffende at dommeren ikke dømte straffe til Olivier Occéan på stillingen 1–2.
FRUSTRERT: Dag-Eilev Fagermo synes det er skuffende at dommeren ikke dømte straffe til Olivier Occéan på stillingen 1–2.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway