Varden

Knusende overlegne

Notodden tok en imponerend­e seier borte mot Baerum lørdag. Nå strutter laget av selvtillit før toppkampen mot Arendal lørdag.

-

SLAPP JUBELEN LØS:

SANDVIKA Det var en svaert fornøyd trener Kenneth Dokken Varden snakket med etter kampen mot Baerum. En kamp treneren fryktet på forhånd, men der laget imponerte med å slå hjemmelage­t med fire mål.

Arendal vant også sin kamp lørdag, og leder fortsatt med seks poeng på Fram og Notodden. Vinner NFK kampen mot lederlaget på bortebane lørdag, er forsprange­t halvert. Det kan bli en spennende høstsesong for Dokkens mannskap.

Lagseier

Selv om Kamal Saaliti scoret to mål, vil ikke trener Dokken framheve noen spesiell, men er helt klar på at lørdagens seier kom etter solid spill over hele linja.

– En veldig gledelig kamp. Definitivt en av de beste vi har spilt så langt denne sesongen.

– Vi fikk en bra start og ledet med to mål før kvarteret var gått. Det ga oss selvtillit. Dessuten klarte vi å gjenskape det gode spillet vi viste mot Sandefjord i treningska­mpen sist tirsdag. Årsaken til storseiere­n er at vi var kollektivt veldig bra. Guttene gjorde gode taktiske valg både framover og bakover.

Tett bak

I begynnelse­n av sesongen slapp NFK inn få mål, men i noen av de Baerum er et godt lag som kommer til å vinne mange kamper i høst. At vi knuser dem på bortebane gjør at vi går inn mot kampen mot Arendal med god selvtillit, sier Dokken.

Seks poeng er ikke mye, men med tap er det plutselig ni poeng mellom lagene. Derfor er det viktig å ikke tape kampen mot egdene.

– At vi er ordentlig på hogget allerede i den første kampen i høstsesong­en er gledelig og veldig bra. Jeg må si jeg gleder meg til kampen mot Arendal. Selv om det er borte tror jeg vi skal klare å vinne. Spiller vi som i de to siste kampene (treningska­mpen mot Sandefjord og seriekampe­n mot Baerum), har jeg trua på seier. Det blir spennende og moro, for begge lagene ønsker å spille god fotball, avslutter Dokken. Morten Skifjeld

 ?? FOTO BJØRN BORGE ?? Notodden var veldig gode da de slo Baerum på bortebane lørdag. 0-4 endte kampen på Sandvika Stadion. Kamal Saaliti (i midten) scoret to mål.
FOTO BJØRN BORGE Notodden var veldig gode da de slo Baerum på bortebane lørdag. 0-4 endte kampen på Sandvika Stadion. Kamal Saaliti (i midten) scoret to mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway