Varden

Har fortsatt de samme målene

I forkant av denne sesongen uttalte Fredrik Nordkvelle at han har som målsetting å score minst ti seriemål denne sesongen. Det har han fortsatt.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Forrige sesong stoppet midtbanesp­illeren på ni scoringer i eliteserie­n. Tre av scoringene kom mot Lillestrøm på Skagerak Arena i siste serierunde. Hittil denne sesongen har det blitt fire.

– Jeg har fortsatt som mål å putte ti denne sesongen. Jeg ligger kanskje litt etter skjema, men det er ni kamper igjen, så det er fortsatt muligheter, sier Nordkvelle.

Forrige fulltreffe­r kom i hjemmemøte­t mot Strømsgods­et i den 13. serierunde­n.

Har hanglet litt

– Det begynner å bli en stund siden, så det hadde ikke gjort noe å få en scoring snart. Gjerne mot Vålerenga, sier midtbanesp­illeren.

Skader må ta mye av skylda for at det ikke har blitt flere fulltreffe­re – så langt.

– Ja, jeg har blant annet slitt litt med akillesen. I tillegg fikk jeg en smell i kneet for et par uker siden, så jeg har hanglet litt. Jeg har ikke vaert hundre prosent.

Det er han nå. For første gang på veldig lenge.

– Nå kan jeg kan bevege meg som jeg ønsker igjen, så nå gleder jeg meg til kamp.

Sist lagene møttes, på Ullevaal stadion i begynnelse­n av juli, trakk Odd det lengste strået etter scoring av Rafik Zekhnini i det 41 minutt.

Siden da hovedstads­laget begynt å finne formen. På de fem siste står laget med tre seier og to uavgjorte. Forrige tap kom mot Brann i Bergen (9. juli).

Overskudd

– Det blir en tøff kamp. De har fått inn en del nye spillere og de er inne i en veldig god periode. Men jeg føler også at vi er på vei opp igjen. Vi har vaert litt svake i en periode nå, men jeg synes den uka her har sett veldig bra ut på trening. Det har vaert bra trøkk. Det virker som om folk begynner å få overskudd igjen, så jeg har trua på at vi står med tre poeng etter søndagens kamp, sier Nordkvelle.

Offensive

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er også optimist foran dagens kamp.

– Vi har vaert veldig gode på trening denne uka her, så jeg føler at vi er ordentlig på vei opp igjen. Og oppskrifte­n er klar: – Vålerenga er bedre framover enn bakover, så det blir viktig å sette press på dem. Jeg tenker at angrep er det beste forsvar for oss. Vi må vaere offensiv. Det kommer mye folk også. så de blir moro å spille.

 ??  ?? SKADEFRI: Fredrik Nordkvelle er skadefri og klar til søndagens kamp mot Vålerenga. – Jeg gleder meg veldig til kampen og jeg har trua på tre poeng, sier midtbanesp­illeren.
SKADEFRI: Fredrik Nordkvelle er skadefri og klar til søndagens kamp mot Vålerenga. – Jeg gleder meg veldig til kampen og jeg har trua på tre poeng, sier midtbanesp­illeren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway