Varden

SIGNE TYNNING

-

Alder: 53 Bor: Bestum i Oslo Sivil stand: Samboer med Karl Otto Auk

Aktuell: Har tatt sluttpakke i TV2 etter 23 år og gir i oktober ut biografien om Nikita gründer Inger Ellen Nicolaisen. Hvilke bok leste du sist? «Jeg er Zlatan».

Hvilken side av deg er det få som kjenner? Jeg er ekstremt morragrett­en. At jeg har klart å stå opp og starte dagen klokken 04.00 er ren disiplin.

Hva er du mest stolt av? At jeg har grepet de muligheten­e som har kommet og at jeg har turt å gjøre ting selv om jeg har vaert redd.

Hva er det vanskeligs­te du har gjort? Det er nok å skrive denne boka. Det ligger i grenseland. Der har jeg en halv fot inne på rødt.

Hva er ditt dårligste kjøp? Det er kjole jeg kjøpte på nett til Christian sitt bryllup. Den funket ikke og jeg måtte kjøpe ny. Den henger fortsatt her, jeg rakk aldri å sende den tilbake ...

Hvis du kunne løst én sak i år, hva ville du gjort? Uten tvil å sørge for at de barna som i disse dager begynner i 1. klasse kan gå gjennom skolen uten mobbing og uten å føle seg utestengt.

Hvem i hele verden, levende eller død ville du ha bedt på middag, og hvorfor? Obama. Jeg har ikke så autoritets­angst, så jeg skulle stilt opp jeg. Jeg tror vi kunne hatt det veldig hyggelig.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway