Varden

Nå ruller de ut

Lørdag blir det høstfest i hele Lunde sentrum. Det skal merkes fra morgen til kveld.

- NOME

Like sikkert som at oktober innfinner seg på kalenderen er det duket for gedigen høstfest med Lunde sentrum som arena. Kommende lørdag er det klart igjen. Da tråkker nemlig handelssta­nden, motorfolk, kulturarra­ngører og matselgere med flere til med årets utgave av den etter hvert så tradisjons­rike folkefeste­n.

Positivt for bygda

Blant lørdagens forventede høydepunkt­er er bilutstill­ing og kor- tesjekjøri­ng i regi Veterandag­ene i Lunde, mannekengo­ppvisning med fotballspi­llere fra Skades kvinnelag og damelag i hovedrolle­ne samt ekte oktoberfes­t på Meieriet på kveldstid.

Linda Gunnerød og Karin Kjeldal ved den kombinerte klesbutikk­en og kafeen Victoria & Henrik er klare på at de gleder seg til det som skal skje.

– Det bruker å vaere mange som tar turen til Lunde denne dagen. Vi håper dagen blir oppfattet som et positivt bidrag til bygda, sier de.

Ballsparke­re på catwalken

Valget av Skade ILs fotballkvi­nner og -herrer som mannekenge­r er på ingen måte tilfeldig, ifølge drivkrefte­ne bak den populaere møteplasse­n i Lunde sentrum.

– De har jo gjort det veldig skarpt i år, påpeker damene i butikken.

MANNEKENG:

– Dere tar likevel sjansen på at fotballspi­llere skal utfolde seg i klaer som skal selges ved en seinere anledning?

– He he. Vi håper de har vaert og dusjet – og at de er rene og pene når de kommer. Nei da. Det går nok bra, mener Gunnerød og Kjeldal.

Veteraner på rekke og rad

En av som skal tidlig opp lørdag

 ??  ?? Tonje Solvang (t.v.) er blant Skade-spillerne som stiller til mannekengo­ppvisning under høstfesten lørdag.
Tonje Solvang (t.v.) er blant Skade-spillerne som stiller til mannekengo­ppvisning under høstfesten lørdag.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway