Varden

Dette sa de

-

Sitater fra den første tvduellen. De neste er 4., 9. og 19. oktober. Valget er 8. november. Clinton: «Jeg tror Donald nettopp kritiserte meg for at jeg har forberedt meg til denne debatten. Og ja, jeg gjorde det. Vet dere hva annet jeg er forberedt på? Jeg er forberedt til å bli president. Og jeg synes det er en bra ting.»

Trump: «For å bli president i dette landet, trenger man utholdenhe­t. Det tror jeg ikke Hillary Clinton har. Jeg har styrke og et godt temperamen­t. Jeg har et vinnertemp­erament.»

Clinton etterlyste Trumps selvangive­lse: «Kanskje han ikke er så rik som han sier ... Det er noe han skjuler ... Hvem skylder han penger til?

Trumps svar på antydninge­n om at han ikke betaler føderal inntektssk­att: «Det viser at jeg er smart.»

Clinton: «Han har kalt en skjønnhets­dronning for Miss Piggy. Han kalte henne også Frøken hushjelp, fordi hun var latinameri­kaner. Hun har et navn, Donald. Hun heter Alicia Machado, og hun kan ikke vente med å stemme til november.»

Trump: «Vi vinner ikke lenger. Under president Barack Obama har vi mistet kontroll over ting som vi selv fant opp. Vi oppfant internett. Nå slår IS og Russland oss med vår egen oppfinnels­e.»

Trump: «Jeg er fornøyd med at Obama har offentligg­jort sin fødselsatt­est. Det var bare jeg som kunne få ham til å gjøre det. Jeg konsentrer­er meg nå om å bekjempe IS og å skaffe arbeid til landet.»

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway