Varden

– Ikke veldig favoritter

Ketil Arntzen vil ikke vaere med på at Gjerpen er veldig favoritter i dagens cupkamp mot Raelingen. Selv om de slo laget 11 (18–29) for halvannen uke siden.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Gjerpen-treneren advarer mot å ta lett på dagens motstander.

– Det er nok de som tenker at dette er en kamp Gjerpen vinner lett. Det er farlig. Hvis spillerne bare får en liten flik av trua på at dette her blir lett, så taper vi. Vi er ikke så gode, sier Arntzen.

Ikke kommet i gang

Treneren er likevel klar på at Raelingen er et lag Gjerpen bør og skal kunne hamle opp med – igjen.

– Vi møter et lag som ikke har kommet skikkelig i gang og jeg tenker at hvis de skal komme i gang, så er det her en god kamp å komme i gang på. Vi regner derfor med de kommer til å gå ut i hundre. Men det et lag som sliter. De har lite energi og de har ikke saerlig trua på egen ferdighete­r, så det spørs hvor mye de har å komme med. Det er uansett vi som skal bestemme om de skal få sjansen eller ikke, sier Arntzen.

Åpner for flere

Da lagene møtte hverandre på samme bane i serien for halvannen uke siden var Arntzens utvalgte flere hakk bedre.

– Jeg føler at vi hadde god kontroll. Men vi er nødt til å levere på samme nivå om vi skal gå videre i cupen. Vi har vaert veldig kvasse i de tre første seriekampe­ne. Det er fordi vi jobber som slaver for å prøve å nå nivået. Hvis vi ikke fortsetter med det tror jeg vi kan få trøbbel.

Treneren åpner for å gi dem som har fått lite eller ingen spilletid, så langt denne sesongen, noen minutter i dagens cupoppgjør.

Kamperfari­ng

– Vi må prøve å slippe flere til, slik at flere får spilt på seg litt kamperfari­ng og forhåpentl­igvis litt selvtillit. Vi kommer selvfølgel­ig ikke til å ta lett på Raelin- gen, men vi har nødt til å få flere av spillerne våre i gang, sier Arntzen.

Slik spilles de øvrige NM-kampene i cupens fjerde runde: Levanger HK–Sola HK, Stabaek – Tertnes, Oppsal – Molde, Fana – Byåsen, Vipers Kristiansa­nd – Fredriksta­d, Storhamar – Larvik, Glassverke­t – Viking.

VIKITGE:

 ??  ?? Melanie Bak og Dorthe Groa blir viktige i dagens cupkamp borte mot Raelingen.
Melanie Bak og Dorthe Groa blir viktige i dagens cupkamp borte mot Raelingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway