Varden

BURSDAGER

-

100 år 24 år

Vår flotte mor, bestemor og oldemor Ann Hermansen fyller 100 år i dag. Vi ønsker deg til lykke med dagen. Hilsener og klemmer fra alle dine! Hjertelig til lykke med 24-årsdagen din, kjaereste Anniken Cappelen Søvik! Vi ønsker deg en superfin dag, selv om du er midt inne i en hektisk eksamenspe­riode. Vi heier på deg! Gleder oss til å feire deg til helgen. Knusekoser fra Camilla, pappa og mamma.

18 år

Den flotte jenta vår Hannah Minnesjord fyller 18 år i dag. Vi er veldig stolt av deg, og alt du får til. Tenk nå er du myndig. En spennende tid du har fremover, med mange valg som skal taes. Omsorgsful­l, pålitelig, og flittig er du. En god venn er du også. Siste år på vgs, masse lykke til med det. Vi gleder oss til å feire deg i dag, med stort familiesel­skap. Til helgen er det venner som skal feire deg. Masse lykke til fremover. Hipp hipp hurra for deg i dag. Masse gratulasjo­ner og klemmer fra oss her hjemme som er super glad i deg.

18 år

I dag fyller vår kjaere Lena 18 år. Gratulerer så mye med dagen! Håper du får en strålende dag. Mange klemmer fra pappa og Siri.

10 år

Hipp hurra for jenta vår Maren som fyller 10 år i dag. Du er ei super jente med mye futt og fart, elsker utfordring­er og sier sjelden nei til nye oppdrag. Vi er veldig glade i deg! Klemmer fra Tuva, pappa og mamma.

6 år

Hurra for gledesspre­deren vår, som fyller 6 år i dag. Vi håper du får en fin dag på skolen og med selskap hjemme. Du er så positiv og snill, vi er super stolt av deg, Mia’n vår! Stor kos fra Anine, mamma og pappa. Bestefar sender deg en god bursdagsko­s.

6 år

Bjørn Andre Olsen Reinsborg .For6år siden kom denne flotte karen til oss, nå er du skolegutt. Vi elsker deg, store gutt! Klem fra lillebror, mamma og pappa.

4 år

Hipp hipp hurra for den skjønne prinsessa vår Cornelia! Gratulerer så mye med 4-årsdagen din! Du er ei veldig flink, bestemt og blid jente som vi er veldig glad i! Bursdagskl­emmer fra Lykke, mamma, Bamse, Boss, mormor, bestefar, oldemor, Store mormor og Besse.

1årx2

Vi vil gratulere de små, store skattene våre, Håkon og Wrål Tovslid, med ettårsdage­n i dag! Vi er kjempeglad i dere. Gode klem-mer fra bestemor og bestefar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway