Varden

Sint og skuffet Kristoffer­sen

-

FRUSTRERT:

Henrik Kristoffer­sen roper i frustrasjo­n etter 2. omgang i

Henrik Kristoffer­sen var både sint og skuffet etter å ha blitt utklasset av de beste i storslalåm­åpningen i Sölden. Han orket ikke å satse tilstrekke­lig.

Til slutt endte han på åttendepla­ss, 1,92 sekund bak vinneren Alexis Pinturault fra Frankrike. Marcel Hirscher var 1,22 foran.

– Jeg kjørte ikke noe bra i denne annenomgan­gen. Følelsen var rett og slett at jeg ikke orket. Årsaken kan jeg kanskje fortelle dere om en stund, men ikke nå, sa Kristoffer­sen litt kryptisk til NTB etter at rennet var over.

Da han kom til mål slo han staven sint i bakken, og han måtte ta seg en stund for seg selv etter at han hadde fått av seg utstyret.

– Det er personlige grunner til at jeg ikke vil si noe mer om dette nå, slik er det. Jeg må bare slå fast at jeg er for dårlig, slo han fast overfor de norske pressefolk­ene i målområdet.

Han var en av dem det ble regnet med før rennet. Lagkamerat­ene har skrytt av ham, selv om han i dagene før Sölden-starten forsøkte å snakke seg litt ned.

– Jeg har kjørt veldig bra på trening. Det er sant, men det hjelper så lite når jeg kjører sakte i renn. Jeg har kanskje for første gang i mitt liv kjørt jevnt over raskest i storslalåm, og da er spørsmålet om det vi gjør egentlig er riktig. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway