Varden

Bare håndball, ikke kamp

- KONGSBERG Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

SKUFFET: Pors-trener Magnus Boman savnet kampviljen hos sine jenter, da det ble klart tap i bortemøtet med Skrim søndag.

– Dette var årsverste. Langt ifra godt nok for dette nivået, sier treneren skuffet etter tap 23–29.

Han følte at det helt nødvendige manglet hos sine spillere på Kongsberg.

Ikke mye igjen

– Tar man ordet kamp ut av håndballka­mp, er det ikke mye man har igjen. Slik oppfattet jeg at vi var i dette oppgjøret, og det gir grunn til ettertanke. Jeg så ikke kampviljen. Uten den, er det svaert vanskelig å oppnå resultater som kreves for å henge med i 1. divisjon.

Pors lå under 14–7 ved pause, og skulle finne på mye lurt for å snu kampen.

Gjør noe annet

Det klarte de da heller ikke.

– Vi er enig om én ting i garderoben, men gjør noe helt annet når vi er ute på banen. Det må vi finne ut. Vi fikk aldri den responsen vi ønsket oss, sier Boman, som ikke tror det handler om å se an tabellen og Kongsbergh­allen. Pors: Karoline O. Fjaervoll, Yasminee Gluic, Oda Olsen 5, Monica H. Ingri 3, Maren Troøyen 3, Maren Garstad 1, Kaja Kristensen 4, Thea Bakås 2, Karoline Aasen, Vilde Bakås, Susanne Pettersen 5, Simone Toftdahl-Pedersen, Mette Aslaksen. Toppscorer Skrim: Trine Haugstad 7. Utvisninge­r: Skrim: 3x2 min. Pors: 4x2 min. Dommere: Vidar Larsen og Kim Hette. tenke at dette er en av årets vriene bortekampe­r.

– Vi må diskutere dette. Spille får gå i seg selv, og så skal vi se hva vi kommer fram til. Vi må vaere betydelig mer på hogget neste gang.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? Maren Garstad og Pors var skuffende svake i møtet med Skrim.
FOTO: MORTEN SKIFJELD Maren Garstad og Pors var skuffende svake i møtet med Skrim.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway