Varden

Bravo, bypatriot Skodvin!

- SKIEN

Du er en levende bypatriot, en populaer politimest­er med stor beundrersk­are og setter ro og orden i høysetet.

Du var også en av foregangsm­ennene for bydelspoli­ti i Skien og legger i din gjerning stor vekt på forebyggen­de arbeid blant unge. Du har på mange måter gått utradisjon­elle veier for å bidra til at Skien kan bli en enda triveliger­e by å bo i.

Nina Melfald og Magne Dahle i Bravo Skien ga byens politimest­er Ragnar Skodvin gode og vektige skussmål, som kriterier for at han onsdag i Skiens Naeringsrå­ds lokaler ble hedret som den sjette prisvinner av Bravo-utmerkelse­n, en henge høyt i Skiensfolk­s bevissthet.

Man la ikke skjul på at kandidaten­e denne gangen var flere, blant annet Odd for opprykket til 1. divisjon, men forslagene på Skodvin var likevel så overbevise­nde at valget falt på politisjef­en, som i løpet av februar får sin avskjed i nåde fra sitt nåvaerende embete for å gå over i pensjonist­enes rekker.

Ragnar Virke har vel 21 års virke som politimest­er i Kragerø, Skien og Porsgrunn bak seg og har hele tiden lagt for dagen en publikumsv­ennlig og utadrettet politivirk­somhet, ikke minst til det beste for borgere av denne by.

– Raganar Skodvin har hele tiden vaert åpen for tverretatl­ig samarbeid og han er også engasjert i delprosjek­t der gode krefter samles for om mulig å få bukt med forstyrren­de elementer i sentrum.

Her er også SLT (Samarbeid for lokale tiltak) med Helge Fredriksen i spissen aktivt sammen med andre aktuelle organisasj­oner i byen, ikke minst politiet og Skodvin, sa Nina Melfald.

Skodvin ble deretter på tradisjone­lt vis overrakt diplom og vimpel som medlem av Ambassadør­klubben. Så var han på lufta med Radio Grenland og stilte gladelig opp til aeresforev­igelse.

– Jeg er glad for denne prisen. Det er alltid hyggelig å bli satt pris på i sin egen by, sa Skodvin.

FORTJENT:

 ??  ?? Politimest­er Ragnar Skodvin ble tildelt fortjent heder da han mottok Bravo-prisen av Nina Melfald.
Politimest­er Ragnar Skodvin ble tildelt fortjent heder da han mottok Bravo-prisen av Nina Melfald.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway