Varden

Den aller mørkeste kv

Når et band som heter «Vingulmork» går på scenen allerede ti over åtte, vet du at det er på tide å grave ørepluggen­e fram fra baklomma.

- SKIEN

1001 Watt leker jo liksom ikke rockefesti­val.

Grunnlegge­nde tungt

Om du er på utkikk etter noen som kan fortelle deg hva «å spille fletta av deg» egentlig betyr for noe, kan et besøk på rockefesti­valen 1001 Watt på Parkbiogra­fen i Skien anbefales på det varmeste. Selv en publikumme­r med lite hår kan kjenne at det blåser friskt i pannelugge­n når det første riffet slenges ut fra høyttalern­e. Når det er sagt – 1001 Watt kan i grunnen anbefales for de fleste som trives med litt god, gammeldags rock av den hardere sorten.

– En fantastisk runde

Uten å sitte på den totale oversikten, regner primus motor for festlighet­ene, Jan Arne Iberg, med at det var ca. 650 betalende gjester innom i løpet av de tre dagene festivalen varte. I tillegg kommer flere hundre medvirkend­e i form av band, crew og «vinyl-pushere».

– Jeg er målløs. Hvert år sier jeg at dette er siste gang jeg orker å arrangere dette, men så angrer vi heldigvis innen jul. Dette har vaert en fantastisk festival for alle som elsker rock, noe tilbakemel­dinger fra både band og publikum bekrefter, sier Iberg, som kan notere seg å ha ledet den trettende utgaven av 1001 Watt. Han er imponert over gjengen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway