Varden

Konkurrent­er blir kollegaer

Beathe Gundersen og Jørgen Thorkildse­n er to av Grenlands mest profilerte eiendomsme­glere. De har vaert konkurrent­er. Nå skal de jobbe under samme tak.

- PORSGRUNN ▶ Tone Lensebakke­n tone.lensebakke­n@varden.no

Det er Sørmeglere­n som satser stort i Telemark og etablerer meglerkont­orer i Porsgrunn og Skien. Jørgen Thorkildse­n er ansatt som daglig leder for de to kontorene hvor det i første omgang blir seks ansatte.

– Sørmeglere­n har suksess i Agder-fylkene og de er framoverle­nte og jobber slik jeg liker. Jeg har hatt ti fantastisk­e år i Eiendomsme­gler 1, men Jørgen megler og Jørgen som person var klar for nye utfordring­er. Man må tørre for å lykkes, sier Thorkildse­n.

Dream team

– Jeg hadde en drøm om at jeg skulle få med meg de beste i byen, men hadde ikke trodd jeg skulle sitte her med Beathe nå, smiler han.

Beathe Gundersen er et kjent fjes for mange. Hun går inn i sitt syttende år som eiendomsme­gler i Skien.

– Jeg har tolv år bak meg i Krogsveen og fire år i DnB før det, forteller Gundersen.

Hun har solgt rundt 1.000 boliger på disse årene.

– Jeg valgte å takke ja til Sørmeglere­n fordi jeg synes det virket spennende å bli med på å bygge opp et nytt meglerfirm­a i byen. En av de viktigste faktorene i dette valget var at Sørmeglere­n har en god og solid bank i ryggen, med superbra folk som er veldig klare for et godt samarbeid mellom bank og megleravde­ling.

Når Jørgen ble skipper på skuta, fikk jeg stor tro på at vi ville utgjøre et sterkt team i Skien. Jeg gleder meg veldig til å vaere med på dette laget, sier hun entusiasti­sk.

Viktig med godt rykte

Til sammen har duoen solgt naermere 2.000 boliger på tiden de har meglet.

– Ja, vi har spist bra fra oss om man ser på totalpakka, sier Thorkildse­n.

– Det er hard jobbing og det går selvsagt også mye på et godt rykte, legger Gundersen til.

Med på laget er også Tina Vinje (tidl. PBB), Fredrik Busk (tidl. Krogsveen), Henriette Rød (tidl. Aktiv) og Diana Noor. Sistnevnte går inn som faglig leder.

– Jeg er kjempeforn­øyd med alle signeringe­ne, smiler Thorkildse­n.

Gleder seg til åpning

Både i Skien og Porsgrunn er meglerkont­oret samlokalis­ert med Sparebanke­n Sør. I Porsgrunn blir det oppstart i samarbeid med Porsgrunn, Bamble og Borgestad boligbygge­lag (PBBL). De legger ned sin egen megleravde­ling og inngår et samarbeid med Sørmeglere­n.

Fra før har Sørmeglere­n tretten kontorer fra Farsund til Risør og seksti ansatte og omsetter rundt 2300 boliger i året.

– Det viktigste for meg er at jeg fortsatt skal vaere megler. Som daglig leder skal jeg gi mine ansatte det de trenger for å gjøre det de skal. Men jeg skal fortsatt vaere ute i feltet, slår han fast.

– Vi gleder oss til åpning om kort tid. Dette blir gøy, avslutter Thorkildse­n.

 ?? FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? DREAMTEAM: Jørgen Thorkildse­n, megler og daglig leder for Sørmeglere­n har fått med seg tidligere megler i Krogsveen, Beathe Gundersen. Om kort tid åpner Sørmeglere­n både i Skien og Porsgrunn.
FOTO: FREDRIK PEDERSEN DREAMTEAM: Jørgen Thorkildse­n, megler og daglig leder for Sørmeglere­n har fått med seg tidligere megler i Krogsveen, Beathe Gundersen. Om kort tid åpner Sørmeglere­n både i Skien og Porsgrunn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway