Varden

Jesus reddet City

Manchester City var i ferd med å rote bort verdifulle poeng, men Gabriel Jesus (19) sikret 2-1-seier mot Swansea på overtid.

- MANCHESTER

REDNINGSMA­NN:

Brasiliane­ren, som startet sin første hjemmekamp for City, hadde selv ordnet 1-0 tidlig i kampen, men City sløste vekk enorme sjanser før Swansea så ut til å stikke av med et noe ufortjent poeng da Gylfi Sigurdsson utlignet med venstrefot­en ni minutter før slutt.

Slapp med skrekken

City stanget og stanget, men slapp med skrekken da Gabriel Jesus scoret på egen retur to minutter på overtid. Brasiliane­ren headet et flott innlegg fra Silva rett på Swansea-keeper Fabianski, men polakken slapp returen i føttene på Jesus, som enkelt kunne score fra én meters hold. Etihad stadium 54.065 tilskuere Mål: 1-0 Gabriel Jesus (11), 1-1 Gylfi Sigurdsson (81), 2-1 Jesus (90).

Gult kort: de Bruyne og Sterling, Man. City. Fernando Llorente, Cork og Sigurdsson, Swansea.

Dommer: Mike Dean.

Trolig var City-keeper Willy Caballero ekstra lettet da Gabriel Jesus ordnet vinnermåle­t. Caballero var ikke patent da Sigurdsson skjøt inn 1-1 under vertenes målvakt.

– Det betyr mye for meg å spille foran våre egne fans. Vi fortjente å vinne. Vi prøvde å score fra første minutt. Jeg er selvfølgel­ig veldig glad for å score to mål, sa Jesus med lagkamerat­en Fernandinh­o som tolk.

– Det er første gang vi vinner en kamp i siste minutt. Det ble to

NAER:

veldig ulike omganger, sa Citymanage­r Pep Guardiola til BBC.

– Når du tar ledelsen 1-0, vet du aldri om du skal angripe mer eller holde igjen. Til sjuende og sist så vant vi, og det er det som er viktig, sa spanjolen videre.

Kostet 300 mill

Tidligere i kampen hadde Caballero slått et frispark fra Sigurdsson i tverrligge­ren, mens også Citys Leroy Sane avsluttet i stolpeverk­et.

Gabriel Jesus kostet City nesten 300 millioner kroner i august, men kom fra Palmeiras først i januar. Han har scoret fem mål på seks landskampe­r for Brasil. Nå er han i ferd med å ta Premier League med storm.

– Gabriel Jesus er sterk, rask og veldig bevegelig. Han har kommet hit i fint slag. Vi er veldig fornøyd med ham, sa Guardiola om matchvinne­ren.

– Jeg er veldig glad for at jeg har kommet så raskt inn på laget, alle i klubben hjelper meg hver eneste dag, sa Jesus. (NTB)

??  ?? Gabriel Jesus ble redningsma­nnen for City. Her jublende med Pablo Zabaleta. Begge foto: reuters/ntb scanpix
 ??  ?? En oppgitt Leroy Fer etter at Swansea var så naer å ta poeng i Manchester søndag.