Varden

Rock’n roll i Ibsenhuset

Stephen Ackles og Linda Gail Lewis fikk taket til å heve seg i Dovregubbe­ns hall lørdag kveld.

- Hanne Findal

MEDLEY:

sammen tidligere. Før konserten i et intervju med Varden kunne de fortelle at det er første gang de har et prosjekt sammen.

– Vi har spilt sammen i mange sammenheng­er, i inn- og utland. Men det er første gang vi setter opp et show sammen. Jeg elsker det, forteller Lewis sprudlende.

De har jobbet hardt i forkant med oppsetting av showet som heter «Great balls of fire» og gledet seg til å servere publikum kjente countrydue­tter og klassikere fra det glade 50-tallet.

En hyllest

Artistene har 30 års jubileum, og det var slik det hele startet. De har håndplukke­t en rekke låter og satt opp en turné som en feiring og en hyllest til 50-tallet og deres jubileum.

Da de entret scenen fulle av energi og leverte varene, fant publikum fram den gode gamle rockefoten og klappet takten. Det var til tider så taket løftet seg i Ibsenhuset.

På programmet sto gamle og nye låter fra artistene selv og en hitparade med Elvis, Little Richard, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry og flere.

Grugledet seg

Før konserten kunne Ackles fortelle at han alltid syns det er spesielt å komme tilbake for å spille på hjemmebane.

– Det er mange bekjente som stiller opp og jeg vet min tidligere laerer skal komme i kveld. Det er alltid spennende og litt skummelt.

Det var ingen grunn til bekymring. Artistene ble tatt godt imot av tilhørerne som ble begeistret med på den musikalske mimrereise­n tilbake i tid.

GODE VENNER:

 ?? FOTO: HANNE FINDAL ?? Artistene hadde satt sammen en egen medley for turneen som varte i hele sju minutter. Her med to pianoer, et samspilt band og to fyldige stemmer.
FOTO: HANNE FINDAL Artistene hadde satt sammen en egen medley for turneen som varte i hele sju minutter. Her med to pianoer, et samspilt band og to fyldige stemmer.
 ??  ?? Artistene strålte og den gode kjemien kom godt fram.
Artistene strålte og den gode kjemien kom godt fram.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway