Varden

Dette huset gikk for én million over antydning

- SKIEN

SOLGT: 25 prosent av alle interessen­tene er Oslo-folk som vil ha Falkum-villa i Skien. Denne gikk en million kroner over prisantydn­ing.

Til sammen 60 personer var ført opp lista over interessen­ter til 60-tallsbolig­en på Falkum, som var lagt ut til en prisantydn­ing på 3.190.000 kroner.

Oslo-familie fikk tilslaget

– Jeg kan bekrefte at den gikk en million kroner over prisantydn­ing, sier Torgeir Halsen, megler i DnB Eiendom.

Han, som så mange andre meklere i Grenland, beskriver et hett marked i Grenland – med altfor få familiebol­iger til salgs. – Priser dere ikke for lavt? – Denne boligen er fra 60-tallet og har et oppussings­potensial for å oppfylle dagens krav. Den er på 196 kvadratmet­er i primaerrom og var lagt ut med en kvadratmet­erpris på 16.275 kroner. Det skal jo egentlig ikke vaere for lavt. Men det er et betimelig spørsmål, sier han.

25 prosent er Oslo-folk

Det var en familie fra Oslo som vant fram i budkrig mot to andre. Familien er opprinneli­g fra Skien, og ønsker å flytte «hjem» igjen.

DnB Eiendom i Skien har en liste på 60 potensiell­e kjøpere som leter etter enebolig på ettertrakt­ede Falkum. Interessen er også stor ved Doktorstyk­ket, Schaanings gate og Bølehøgda, ifølge Halsen.

– En fjerdedel av disse interessen­tene er østlandsfo­lk, primaert fra Oslo. De kommer fra et boligmarke­d som har vokst dobbelt så mye som vårt. Mange av dem har med seg en betydelig egenkapita­l, sier Halsen.

 ?? FOTO: DNB EIENDOM ?? Dette bolighuset fra 1960-tallet gikk for godt over fire millioner kroner nylig, til tross for at det må pusses opp for å leve opp til dagens standard.
FOTO: DNB EIENDOM Dette bolighuset fra 1960-tallet gikk for godt over fire millioner kroner nylig, til tross for at det må pusses opp for å leve opp til dagens standard.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway