Varden

Venter på Odd

Fredrik Nordkvelle er lysten på å forlenge med Odd, men først må klubben ta kontakt.

- Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

Fredrik Nordkvelle er villig til å forlenge med Odd, men har ikke hørt fra klubben på noen uker. Med Fredrik Oldrup Jensen er det motsatt. Han har ikke svart klubben.

Skjønt, Odd har tatt kontakt. Det skjedde for et par uker siden. Etter det har ikke telefonen til Nordkvelle eller agent Stig Lillejord glødet.

– Jeg trives godt i Odd og vil gjerne snakke om forlengels­e av avtalen. Men det står ikke på meg. Jeg venter på Odd, sier midtbanesp­illeren, som er inne i sitt siste kontraktså­r. Du får nesten spørre min agent om saken er annerledes, sier han som ble kåret til «årets spiller» av Odd-supportern­e i 2016.

Lillejord har ikke hørt noe mer.

– Vi har ventet lenge, vi. Jeg snakket med Tore Andersen for et par uker siden, da han spurte om Fredrik kunne tenke seg å forlenge med klubben. Jeg har ikke hørt noe mer. – Hva tenker du om det? – Odd får komme når de synes tiden er moden for det. Jeg kan ikke bestemme hva de skal gjøre. Så er det eventuelt opp til oss å legge andre planer, svarer han.

Heller ikke Odd-trener Dag-Eilev Fagermo vet mer.

– Jeg vet ikke fått noen nye beskjeder fra ledelsen, så jeg vet ikke noe mer enn det jeg visste da vi var i La Manga. Du må nesten høre med klubbledel­sen.

Tore Andersen i Odd svarte ikke på Vardens henvendels­e.

Før seriestart

Nordkvelle vil ikke dramatiser­e situasjone­n, men sier samtidig at han vil ha avklaring i god tid før seriestart så ikke det skal vaere en forstyrren­de faktor.

– Dette stresser meg ikke, for jeg har jo kontrakt ut året. Men jeg ønsker at vi får avklart saken i god tid før seriestart. Jeg vil tro at det også er i klubbens interesse. I mellomtide­n skal jeg gjøre min jobb.

Oldrup avventer

Undre treningsle­iren i La Manga sa Dag-Eilev Fagermo at han vil vrake spillere på utgående kontrakter hvis de ikke ønsker å forlenge med klubben.

Det gjaldt spesielt Fredrik Oldrup Jensen og Rafik Zekhnini, to av dem klubben har lagt mye ressurser i. Ingenting er avklart. – Jeg har ikke så mye å melde. Men det er meg som skal svare Odd og ikke motsatt, sier Oldrup Jensen, som holder tett om tilbudet han har fått.

– Nei, jeg ønske ikke å si noe om det. Heller ikke om hvor en eventuell uenighet er.

 ?? FOTO: NILS-TORE OLSEN ??
FOTO: NILS-TORE OLSEN
 ??  ?? FREDRIK NORDKVELLE, ODD
FREDRIK NORDKVELLE, ODD

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway