Varden

Solgt etter én dag

– Det er langt flere som leter etter enebolig i Porsgrunn, enn det som ligger ute på markedet, sier eiendomsme­gler Kurt Thingstad.

- PORSGRUNN Sindre Omenås sindre.omenas@varden.no

Onsdag kveld var det visning i to eneboliger på «Vessia» i Porsgrunn.

Kurt Thingstad i Krogsveen presentert­e et 250 kvadratmet­er stort hus med utleiemuli­ghet i Fredbohavn­a, med prisantydn­ing på underkant av fire millioner kroner.

Malin Betten Hansen i Eiendomsme­gler 1 inviterte til visning i Ekelundvei­en. Det 173 kvadratmet­er store huset har en prisantydn­ing på 3.590.000 kroner.

Etter visningene var det rundt 25 personer er på listene til de to meklerne. Ekelundvei­en ble solgt dagen etter visning, mens det er dialog mellom selger og en potensiell kjøper av eneboligen i Fredbohavn­a.

– Ikke vent

Kurt Thingstad sier han merket forskjell i salget av eneboliger i Porsgrunn fra 2015 til i fjor.

– Boligene lå langt kortere ute i fjor, og den tendensen ser vi også så langt i år.

Derfor mener han det er en myte å tenke at det blir lettere å selge til våren.

– Mange tenker at det er bedre, med grønne hager og blomster. Det klarer de som er på visning å se for seg, da er det viktigere at det er mange som er på husjakt.

Krogsveen har registrert 45 personer som jakter på enebolig på «Vessia» opp til 4 millioner kroner. 77 personer er interesser­t

SOLGT:

i hus i prisklasse­n 2,5 millioner kroner.

– Litt panikk

Ekteparet Heidi Marie og Vegard Kastmo har vaert på utkikk etter ny bolig i lengre tid. De var blant de ni som besøkte visningen i Fredbohavn­a.

Paret venter nå barn nummer to, og leilighete­n på 75 kvadratmet­er blir snart for liten.

– Jeg kjenner på en liten panikk, siden det har vaert lengre og lengre mellom hus som blir lagt ut for salg. Det har vaert noen flere de siste ukene, så kanskje det kan bli litt lettere nå, sier Vegard Kastmo.

Spent før budrunde

Megler Malin Betten Hansen sier det alltid er spennende før hun starter ringerunde­n formiddage­n etter visning. Denne gang gikk det derimot raskt før salget var i boks.

På Finn.no er det denne uken registrert 85 salgsobjek­ter i Porsgrunn og 223 i Skien.

Kurt Thingstad bekrefter at det er få eneboliger på markedet i Porsgrunn. med å selge.

VISNING:

 ?? FOTO: SINDRE OMENÅS ?? Over 50 kom på visning i Ekelundvei­en. Megler Malin Betten Hansen kunne melde at huset ble solgt dagen etter.
FOTO: SINDRE OMENÅS Over 50 kom på visning i Ekelundvei­en. Megler Malin Betten Hansen kunne melde at huset ble solgt dagen etter.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway