Varden

BURSDAGER

-

80 år

Vi vil gratulere vår kjaere nabo Thorbjørn Larsen med 80-årsdagen i dag. Du er helt unik, alltid godt humør og pågangsmot til tusen! Ønsker deg en fin dag og mange gode dager og år framover. Hilsen oss i nr. 9.

70 år

Vi gratulerer min kjaere mann og vår gode og rause pappa, svigerfar og farfar Roger Wahlstrøm med 70-årsdagen i dag!Viglederos­s til å feire deg med åpent hus fra klokken 14.00. Klemmer fra Karin, Stephen, Camilla, Caroline, Inger, Marita og William. Jubilanten ønsker ingen gave til seg selv, men heller et bidrag til stiftelsen «La Afrika Leve».

60 år

Kjaere mormor! Gratulerer så mye med 60-årsdagendi­nidag. Du er alltid så snill og god mot oss, setter stor pris på deg. Vi gleder oss til å feire deg med masse kaker. Vi er uendelig glad i deg! Klemmer fra Arion og Ariel.

60 år

Gratulerer så mye med 60-årsdagen til vår flotte og snille mamma, Turid Helene Grøtte, som alltid stiller opp. Vi ønsker deg en flott bursdag. Glad i deg, mamsen. Bursdagskl­emmer fra Anette og Gøran.

50 år

Har det gått deg hus forbi? Da skal jeg minne deg på at i dag er det Britt Fornes Danielsen som passerer de magiske førtini (år). Gratulerer så mye med 50 år! Det er rart å si det for du eier (nesten) ikke et eneste grått hår. Takk for at du alltid stiller opp: Blir med på turer du sikkert ville gitt opp, fra Oslos gryte til Telemarks topp. Håper du får en fantastisk dag og helg. Feiringa blir fra morgen til kveld! De beste gratulasjo­ner og klemmer kommer fra meg; din favorittda­tter, ja du kjenner jo meg!

25 år

Tre ganger høyt hurra for Martine Thorskog som fyller 25 år i dag. Gratulerer så mye med dagen din. Håper du får en flott feiring og at alle dine ønsker går i oppfyllels­e. Takk for at du er deg. Du er en super venninne. Glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Anniken.

13 år

Hurra for Mathias, som er blitttenår­ing. Tenk, 13 år i dag! Gratulerer så mye med dagen. Gleder oss til å feire deg neste lørdag . Glad i deg! Mange bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar. Resten av familien hilser også. Caesar hilser selvsagt også!

10 år

Vi ønsker go’gutten vår Mats Kastmo til lykke med 10årsdagen som var i går. Bursdagskl­em fra mormor og morfar.

10 år

Hurra for Haakon, som går fra ett til tosifret i dag. Gratulasjo­ner på 10årsdagen fra mamma, pappa, Kristoffer, Mikael, JonErik og resten av familien.

8år

Hipp hurra for go’gutten vår, Andreas Stoa Rui, som fyller 8 år i dag. Vi er kjempegla’ i deg! Klemmer fra Celine, mamma og pappa.

8år

Hipp hurra for den fine oslojenta vår! Gratulerer med 8årsdagen kjaere Stellar! Vi gleder oss til å feire deg i dag. Mange hilsener fra William og onkel Truls, Oscar, Victoria og onkel Anders, Rasmus, Jennie, tante Lise og onkel Lars, og fra Mimmim og Besse.

7år

Den fine minstejent­a vår, Siri ,blir7åri dag. Du er ei blid, god og flink jente. Vi er alle sammen kjempeglad­e i deg. Mange bursdagskl­emmer fra Frida, Mari, mamma og pappa.

7år

Hurra for Siri Garmo Forsberg som fyller 7 år i dag. Du er ei fin og god jente, og vierveldig­gladi deg. Gratulerer masse med dagen din. Håper du får en fin bursdag i Rauland. Store klemmer fra mor og bappapp, TrulsAndre, LotteMarie og MilleEline, Alexander og Sofie, tanter og onkler og mange voffer og koser fra Ferdinan.

7år

Gratulerer til vårt eldste barnebarn Martine Skullestad som fyller 7 år. Vi gleder oss til å feire den søte jenta på Kongsberg. Klem fra mormor og bestefar.

6år

Hipp hurra for den flotte jenta vår, Rebekka Ariel, som fyller 6 år i morgen. Vi gleder oss til å feire deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Sara som er veldig glade i deg!

5år

Hurra for greie og morsomme Halvor Skumsvoll-Rønningen som blir 5 år i dag! Duer verdens bestelille­bror og vier veldige stolte av og glade i deg. Klemmer fra storebror Andreas, mamma og pappa.

5år 5år

Gratulerer til den flotte jenta vår Ida Aalmo Stensrød som blir 5 år i dag! Bursdagshi­lsen fra bestefar og bestemor. Gratulerer med dagen, skjønne jenta vår, Hannah Wallin Sollid !Endeliger du5år,dethar duventetle­nge på! Tusen takk foratduers­å snill, god, morsom og tøysete. Du er en super storesøste­r, og vi er veldig glade i deg! Klem fra Aron, Norah, mamma og pappa.

4år

Tristan Karlsen Wold fyller fire år. Alltid glad og full av spillopper. Vi gleder oss til å feire deg i dag. Hilsen mommo og foffa.

5år

Hipp hipp hurra for vårt skjønne barnebarn Hannah Wallin Sollid som fyller 5 år i dag. Vi gratulerer deg så mye med dagen din!Duerenomso­rgs fullstores­øster. Du synger og traller så fint, og du gir verdens besteklemm­er. Vier veldig glade i deg! Bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar.

4år

4xhurra for vår alles storsjarmø­r og gledespred­er, Tristan K Wold, som fyller 4 år i dag. Gratulerer så mye med dagen din, gutten vår. Du er helt unik med all din energi og kreative påfunn. Aldri en kjedelig dag sammen med deg. Du viser deg også som en super storebror, er omtenksom og god med Vivild og laerer gjerne bort alle dine triks. Vi er alle så utrolig glade i deg og stolte av deg, Tristan. Mange klemmer fra Mamma, Pappa, VivildogLu­i.

3år

Hipp, hipp hurra for Viljar M A Aaltvedt som fyller 3 år i morgen. Gratulerer med dagen din! Vi er superglade i deg! Mange klemmer fra lillebror Vetle, mamma og pappa.

1år

Hipp hipp hurra for verdens beste Martin Hagene Henriksen som blir1årida­g.Du er en herlig lillebror som vi er supergla’ i. Vi gleder oss til å feire bursdagen din! Stor klem fra storesøste­r Anna, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway