Varden

Zekhnini herjer langs kalken igjen

I går viste Rafik Zekhnini takter som gjør at Odd-supportern­e kan smile.

- Nils-Tore Olsen nils-tore.olsen@varden.no

Zekhnini fikk vist fram flere raid av høy klasse. Spesielt da han rykket fra, parkerte alle, førte ballen langs kalken og traff Riku Riski perfekt foran mål – nesten slik Mats Hummels fikk erfare da Odd møtte Borussia Dortmund.

Finnen takket for ballen og dundret den i mål.

– Hvor deilig var det å kjenne at raidene satt?

– Deilig. Jeg koser meg! For det er lenge siden jeg har vaert så mye med i spillet som nå. Det er gøy. Jeg liker jo å ha ballen i føttene og utfordre med farten min. Jeg føler meg veldig bra, bedre enn jeg har gjort siden høsten i fjor, sier den lynhurtige kantspille­ren.

– For meg er det herlig å vaere tilbake. Jeg har brukt god tid. Selv om jeg har vaert lei av å vente, så har jeg vaert tålmodig. Jeg skal bruke tiden godt framover. Det er lenge til seriestart og jeg skal ikke stresse med noe som helst, legger han til.

Fagermo glad

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er like blid som kantspille­ren.

– Han er i hundre prosent trening, men ikke sterk nok til å kjøre flere kamper på rad med 90 minutters spilletid. Nå skal vi bruke mars måned til å bygge han opp til å bli helt fin og kampklar, og sørge for at han ikke får tilbakefal­l, sier Dag-Eilev Fagermo.

– Hvor deilig var det å se de raidene han hadde under treningen?

– Det er helt sykt. Der er han helt rå. På sånne rom er han farlig. Det er ingen som har det trykket der i Norge. Det er få som har det i det hele tatt.

– Hvordan synes du han er mentalt?

– Jeg synes han er veldig bra mentalt. Han er rolig og gjør oppgavene sine. men han må bli tøffere igjen, for akkurat nå er han litt forsiktig. Det kommer, tror treneren.

– Ja, det vil komme. Jeg trekker meg litt i taklingene, men er helt trygg på at jeg snart er «normal» der også, svarer juvelen.

Viking neste?

I morgen spiller Odd mot Notodden i Rjukan. Zekhnini spiller ikke den. Men neste fredag….

– Jeg tror og håper at han skal spille noe mot Viking neste fredag. Hvor mye det blir, vet jeg ikke ennå.

– Blir det for tidlig mot Notodden i morgen?

– Han kunne spilt, men så lenge han har slitt med ryggen vil vi ikke sette han i en busstur på et par timer opp til Rjukan. Da venter vi heller til hjemmekamp­en mot viking neste fredag.

 ??  ?? HØY KLASSE: Rafik Zekhnini fikk vist fram fl ere raid av høy klasse i går.
HØY KLASSE: Rafik Zekhnini fikk vist fram fl ere raid av høy klasse i går.
 ??  ?? FORNØYD: Odd-trener Dag-EIlev Fagermo smiler.
FORNØYD: Odd-trener Dag-EIlev Fagermo smiler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway