Varden

Alle takket ja til gjenvalg

-

1. mars er det årsmøte i Odd.

Valgkomite­en skal riktignok signere protokolle­n og overlevere den til årsmøtet, men det skal skikkelig mye rabalder til 1. mars om ikke Odds styre allerede er ferdig spikret.

I den innevaeren­de perioden har Odds styre har vaert sammensatt slik: Styreleder: Trond Drottning Haukvik. Nestleder: Marit Kittilsen. Styremedle­m: Casper Holmberg, Lene Syvertsen Olsson, Tommy Hagen og Øystein Slemdal. Varamedlem­mer har vaert Line Marie Refsdal og Åste Solberg Hansen.

For den neste perioden er det fire posisjoner som er på valg.

– Vi har fått positive signaler fra alle vi har spurt. Samtlige sa ja til gjenvalg. Det er styreleder Trond Drottning Haukvik, styremedle­mmene Casper Holmberg og Lene Syvertsen Olsson og varamedlem Åste Solberg Hansen, sier valgkomite­ens leder, Finn Tallakstad.

I likhet med det som skjer ute på banen velger skiensklub­ben en linje som handler om kontinuite­t og stabilitet. Det skal godt gjøres å komme med mange motargumen­ter etter de siste årenes suksess på og utenfor kunstgress­et.

– Vi velger å tro at stabilitet er riktig for klubben. Det har vaert en suksess for «sport», og jeg synes det har vaert bar for ledelsen også. Jeg føler heller ikke at det er vår jobb å kaste noen i styret så lenge det ikke finnes noen som helst signaler om at utskiftnin­ger er ønskelig.

 ?? FOTO: TOM ARNE BORGERSEN ?? GJENVALG: Finn Tallakstad fikk ja fra styreleder Trond Drottning Haukvik da han spurte om gjenvalg.
FOTO: TOM ARNE BORGERSEN GJENVALG: Finn Tallakstad fikk ja fra styreleder Trond Drottning Haukvik da han spurte om gjenvalg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway