Varden

Mulige leietakere har selv tatt kontakt

I går overtok R8 Group kjøpesente­ret i Skien. Nå starter de den store jobben med å skape et opplevelse­ssenter i sentrum.

- Tone Lensebakke­n tone.lensebakke­n@varden.no

– Det er en deilig følelse å endelig få det over på våre bøker, det å kunne starte prosessen som vi har jobbet så lenge for er godt, sier Emil Eriksrød, administre­rende direktør i R8 Property AS. Eriksrød regner med at folk vil se en forandring allerede etter påske.

– Da går vi i gang med inngangspa­rtiet og håper å kunne åpne opp med et glassparti ut mot torget som er hjerte av sentrum.

– Det er mye som skal på plass, nå må vi ta to steg tilbake og sette oss ned å planlegge, legger Ronny Sundvall i R8 Management, til.

Hans oppgave blir å bygge opp Arkaden etter den visjonen R8 har, om et helt annerledes kjøpesente­r i sentrum av Skien.

– Vi skal skape et senter som skal leve i lang tid. Vi må gjøre en skikkelig jobb, det er viktig. Jeg kjenner det i hele kroppen, dette er helt riktig. Dette er passion, understrek­er Sundvall.

Leietakere tar selv kontakt

Etter at det tidligere i vinter ble kjent at R8 hadde kjøpt Arkaden har leietakere selv tatt kontakt med de lokale aktørene.

– Den siste tiden har vi hatt mange henvendels­er fra leietakere som ønsker seg inn i senteret. Vi jobber nå med å se på den riktige miksen for å få et best mulig senter. Dette vil vi bruke god tid på, sier Simon Stordalen, markedssje­f i R8 Property.

– Jeg hadde ikke trodd for to år siden at vi skulle eie et kjøpesente­r, men jeg må innrømme at det er en guttedrøm, jeg har alltid vaert glad i varehandel og studert det i flere år, legger han til.

Vil lage en folkefest

I september tar Aziz Chaer fra Autostrada over som senterlede­r på Arkaden. Nåvaerende senterlede­r, Anne Kathrine Ovastrøm, blir fortsatt en del av senteret.

– Jeg har blitt en R8’er og skal jobbe i en prosjektst­illing. Jeg gleder meg, nå er vi i gang, smiler Ovastrøm.

– Hun kjenner senteret og leietakern­e godt, for oss er det viktig å få med den kompetanse­n videre, legger Eriksrød til.

Nå gir de full gass for en relanserin­g av Arkaden i oktober.

– Det blir en helt ny profil. Da smeller det. Vi skal lage en folkfest, forteller Eriksrød energisk.

– Vi har et tre års perspektiv på senteret. Da skal alle leietakere vaere på plass. Så vil vi kontinuerl­ig gjøre grep og endringer for å optimalise­re senteret.

– Vi skal drifte med kjaerlighe­t, avslutter Sundvall.

 ??  ??
 ??  ?? I GANG:
F.v. Adm.dir. R8 Property AS, Emil Eriksrød, Anne Kathrine Ovastrøm, nåvaerende senterlede­r, Simon Stordalen, R8 Property og Ronny Sundvall, R8 Management.
I GANG: F.v. Adm.dir. R8 Property AS, Emil Eriksrød, Anne Kathrine Ovastrøm, nåvaerende senterlede­r, Simon Stordalen, R8 Property og Ronny Sundvall, R8 Management.
 ??  ?? Anne Kathrine Ovatrøm og Simon Stordalen tok i går en runde for å snakke med leietakern­e som allerede er på senteret.
Anne Kathrine Ovatrøm og Simon Stordalen tok i går en runde for å snakke med leietakern­e som allerede er på senteret.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway