Varden

Gjerpen har fått daglig leder

- ▶ SKIEN

Roger Meyer (50) fra Sandefjord er Gjerpens nye daglige leder.

50-åringen fra Sandefjord skal styre Gjerpen-skuta i 70 prosent stilling fra og med i dag. Frem til i fjor høst var han engasjert i Halden HK, som begjaerte seg selv konkurs i går.

Meyer har også vaert konsulent i fem eliteserie­klubber.

– Jeg er veldig fornøyd og har hatt dialog med Roger i trekvart år. Han har hatt engasjemen­t i Larvik, Halden og andre eli- teklubber, og kjenner dermed miljøet i Norsk topphåndba­ll veldig godt. Gjerpen har fått til en god avtale. Begge parter kan trekke seg hvis det ikke fungerer, sier styreleder Dag Gregoriuss­en i forbindels­e med dagens pressetref­f.

– Jeg jobber egentlig med prosjekter i Grundiglig­aen for damer. Jeg har liksom spesialise­rt meg på det. Jeg har ikke vaert ansatt i noen klubber, men har gjort tidsbegren­sede prosjekter i Halden, Larvik, Vipers og noen herreklubb­er, sier Meyer.

– Det gjør at jeg kjenner markedet ganske bra. Jeg kjenner også de fleste klubbene bra og har ukentlig kontakt med mange for å utveksle erfaring og lignende, legger han til.

Noen av de viktigste oppgavene for den nye daglige lederen blir å skaffe nye sponsorer, beholde de eksisteren­de og sørge for at Skienshall­en «fylles».

– Toppidrett i håndball er basert på et viktig prinsipp. Det er samarbeid mellom idrettsklu­bben, naeringsli­vet og kommunen. De stedene hvor en av tre svikter, så går det ikke. Det har vi tall på. Og mer publikum må til. – Vi er i underholdn­ingsbransj­en. Det som skjer på banen, kan ikke vi som jobber i administra­sjonen gjøre så mye med, Vi må sørge for at det kommer folk på kampene. Det er helt og holdent vår oppgave.

Han poengterer at byen må vaere med.

– Vi MÅ få med byen. Hvis man ikke klarer det, så lykkes man ikke.

Den daglige lederen skal få inn nok til å dekke inn egen lønn, samtidig som målet er en million ekstra i friske inntekter fra nye sponsoravt­aler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway