Varden

VI GIFTER OSS

-

Lørdag 4. mars:

Merethe Fineid Millett, Skien, og Lars Øen Johansen, Porsgrunn. Vielse i Gjerpen kirke kl. 13.00. Bryllupsfe­sten holdes på Normisjons­huset, Porsgrunn.

90 år

Carl P. Eckholdt Vår alles kjaere Calle fyller 90 år i morgen 5. mars. Vi er veldig glad i deg og stolt av det du har fått til. Du er snill, trygg, klok og alltid gjestfri. Vi er blitt en stor familie som gleder oss til å feire deg i kveld. Mange klemmer fra Barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn

75 år

Vår kjaere besta fyller år! Ingen er som du - ikkje eit gråtthår!75år du fyller, og deg, me hyller! Med strikkepin­ner og riesling, du har ulltøy til kvar ein anledning! Symjar og sanitetskv­inne du er, aktiv i all slags vêr! Ingen over og ingen ved sidan, på bobilferie er du ein veteran! Til sydlegare strøk du gjerne dreg, men det er på Engrav du kosar deg! Glad i deg, besta!

74 år

Gro Nesheim. Hipp hurra for den flotte mammaen min. Du er en flott mamma, svigermor, mormor og mor. Gratulerer masse med dagen din, glade for at vi har deg her. Gleder oss til å feire deg i helgen. Mange klemmer fra Mette og Øyvind, Cecilie, Martin, Lucas og Nicoline.

50 år

Janne Larsen. Du får det som du vil, - ikke noe stort selskap med flatklemte klaer, nei. Vi feirer deg med tur på fjellet, ski, hund og turtøy til middag. Advarsel: Vi kommer til å synge for deg! Anne-Kari, Åshild og Vegard.

30 år

Hipp hurra for Magnus Fj. Maela som fyller 30 år søndag. Du er en kjernekar som mamma ogpappaerv­eldig glad i. Fortsett å vaere den du er, så får vi det fortsatt mye moro i årene som kommer.

30 år

Åse Lill Ånonsen. Hipp hurra for vår flotte datter, søster, svigerinne og tante, som fyller 30 år den 5. mars. Vi er veldig glad i deg og ønsker deg en fin dag! Klemmer fra mamma, pappa, Bjørn-Magnus, Sille-Sofie, Amalie, Oda, Rolf-Birger, Mona, Janicke, Charlotte og Sara.

25 år

Vil gjerne få gratulere Silje Malén Eik Myhren, som fyller hele 25 år på søndag. Årene går, og du blir eldre, flinkere, flottere og modigerefr­aår til år! Du er verdens beste søster, datter og svigerinne og ikke minst mamma! Håper du får en flott og minnerik bursdagsfe­iring med de som betyr mest for deg. Veldig masse glad i deg. Bursdagskl­emmer fra mamma Gunn, Hans Erik, Janne & Brede.

13 år 12 år

Gyrid Wergeland Aas blir tenåring 5. mars! Hurra for deg, flinke skiløper og pianist! Farmor og farfar gratulerer! Hipp hurra for Håvard som fyller12år­idag!Du er en fantastisk gutt og vi er så glade i deg! Håper dagen blir fin! Masse bursdagskl­emmer fra pappa, mamma og Julie.

11 år

Hipp hurra for go’gutten vår med glimt i øyet, Oliver Brun Kyvik, som fyller 11 år i dag. Gratulerer med dagen, kjempeglad i deg. Hilsener og klemmer fra mamma, pappa, Emilie, Martine, bestemor og bestefar, farmor og farfar, tanter og onkler.

6år

Gratulerer så mye med 6-årsdagen til verdens beste gutt, Tor Mathias Lunden. Vi er kjempeglad i deg! Stor klem fra Emilia, mamma og pappa.

5år

og pappa!

4år

heter jeg, og lørdag 4. mars fyller jeg 4 år. Det er endagjegha­r gledet meg lenge til. Jeg vil gjerne hilse til mine kusiner Ingelin og Elise, tante og onkel, farmor og farfar og til alle barna i Buerflata barnehage. Hilsen Ivar.

3år

I dag fyller Julie Njåstad Bråten 5år.Vierveldig glad i deg og håper du får en fin bursdagsfe­iring! Bursdagskl­emmerfra Andreas, Håvard, mamma Ivar Walaunet 4. mars fyller vår fine, sprudlende, morsomme, kjaerlige, herlige Pia 3 år! Gratulerer­meddagen din! Vi elsker deg himmelhøyt! Klemmer fra mamma, pappa og storebror Dennis. Hipp hurra for Pia, vår lille prinsesse, som fyller 3 år i dag. Blid, morsom og full av liv. Gode gratulasjo­nsklemmer fra mommo og bestefar. Oldemor på Ulefoss og onkel i nabogata hilser også. Vi gleder oss til å feire deg i morgen.

3år

Sjarmøren og fotballgut­ten vår Ludvig Martini Kleppe fyller 3 år i dag. Du er snill og god og fyller hverdagen vår med mye latter og smil! Vi er kjempeglad i deg og gleder oss til å feire dagen din. Bursdagskl­emmer fra Konstanse, Oline, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway