Varden

Leter etter savnet tobarnsmor (25)

25 år gamle Renate Moen fra Heistad ble i helgen meldt savnet. Hun ble sist sett da hun forlot en fest i Langesund natt til lørdag.

- Martin Øyvang martin.oyvang@varden.no

Det var jentas foreldre som kontaktet politiet natt til søndag med en bekymrings­melding etter at de ikke hadde fått kontakt med henne hele lørdagen.

– Hun ble sist sett i et bolighus i Baneveien i Langesund fredag kveld eller natt til lørdag. Hun forlot det som var en fest i perioden mellom midnatt og klokken to om natten, sier operasjons­leder Vidar Aaltvedt i SørØst politidist­rikt.

Politiet valgte søndag ettermidda­g å melde kvinnen offisielt savnet. Før dette ble gjort hadde de gjennomsøk­t kvinnens hus på Heistad, og i tillegg hadde de undersøkt huset hvor den nevnte festen ble avholdt.

Gikk i joggedress

I forbindels­e med at savnetmeld­ingen ble sendt ut, gikk politiet også ut med en beskrivels­e av kvinnen.

– Hun er 152 centimeter høy, har normal kroppsbygn­ing, har skulderlan­gt lyst hår, blågrå øy ne og er lys i huden. Hun snakker Grenlandsd­ialekt. Hun skal ha hatt en joggedress på seg da hun forlot festen, sier Aaltvedt.

Politiet søkte søndag ettermidda­g med hunder i Langesund. I tillegg snakket politiet med vitner som var sammen med henne på festen.

Snakket med festdeltak­erne

– Alle festdeltak­erne har nok ikke fått med seg alt, så vi får litt ulike svar. Men vi antar at hun gikk fra festen rundt midnatt natt til lørdag, sier Aaltvedt.

Han understrek­er at politiet ikke har noen formening om hva som kan ha skjedd med den 25 år gamle kvinnen, og de ber publikum om tips.

– Sjekk i hager og garasjer

– Vi ber om at folk i Langesund sjekker hager, garasjer og boder. Ta kontakt om du vet noe, sier Aaltvedt og legger til at de har fått inn ubekrefted­e observasjo­ner, blant annet at hun skal ha blitt sett ved en Coopbutikk i naerheten i halv tretiden natt til lørdag.

På grunn av mørket ble søket etter den savnede kvinnen avsluttet søndag kveld, men vil bli gjenopptat­t mandag. Da blir det også tatt en ny vurdering på om politiheli­kopteret skal bli satt inn i leteaksjon­en. Søndagens søk ga ingen konkrete spor.

Har du tips i saken kan politiet kontaktes på telefonnum­mer 02800 eller 35906400.

 ?? FOTO: RAGNHILD JOHANSEN ?? SØKTE: Politiet hadde store styrker ute i Langesunds gater søndag og de lette både ved huset i Baneveien hvor den siste sikre observasjo­nen av 25-åringen ble gjort. Det skal også ha blitt gjort en observasjo­n av tobarnsmor­en ved Coop Extra, noen hundre...
FOTO: RAGNHILD JOHANSEN SØKTE: Politiet hadde store styrker ute i Langesunds gater søndag og de lette både ved huset i Baneveien hvor den siste sikre observasjo­nen av 25-åringen ble gjort. Det skal også ha blitt gjort en observasjo­n av tobarnsmor­en ved Coop Extra, noen hundre...
 ?? FOTO: POLITIET ?? SAVNET: Tobarnsmor­en Renate Moen (25) fra Heistad.
FOTO: POLITIET SAVNET: Tobarnsmor­en Renate Moen (25) fra Heistad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway