Varden

BURSDAGER

-

150 år

Hurra! Det er ikke alle som får sjansen til å feire det! I dag 10. mars runder vi de 150! Det skal markeres i Stangsgt. 6, lørdag 11. mars mellom kl. 13 og 17. Muligheter for forfriskni­nger i samme tidsrom! Ellen & Buster.

75 år

Gratulerer til verdens beste Boppo, Jan Hammerstad, som fyller 75 år i dag. Vi er kjempeglad i deg. Alltid stas å komme til Ulefoss til deg og Mommo. Mange klemmer fra Johanna Eline og Andreas Emiil. Alle de andre i familien gratulerer og hilser deg.

23 år

Karine Hovstø Johnsen. Hipp hurra for Karine, som har bursdag i dag. Vi ønsker deg en flott dag og sender mange gode klemmer. Hilsen fra søstre og brødre, alle besteforel­dre, pappa og mamma med kone og samboer.

15 år

Vi gratulerer Sara Lund med 15 år. Du er en veldig flink og blid jente, som vi alle er veldig glad i. Vi ønsker deg alt godt og lykke til med konfirmasj­onen 30. april. Klem og hilsen fra hele familien.

13 år

Marte Frønes. Gratulerer til verdens beste Marte i hele universet, som fyller 13 år i dag. Vi er utrolig glad i deg. Mange klemmer fra mamma og pappa.

11 år

Superhurra for vår flotte Fanny Aas Sandvik, som fyller 11 år i dag. Snart går snøen, og da blir det turnsaltoe­r og back flip’er fra morgen til kveld i hagen. Vi er veldig stolte av deg og utrolig glade i deg. Håper du synes feiringen denne helgen blir toppers. Mange klemmer fra mamma, pappa, Emmerik og Bamse og alle kjaere i slekta.

10 år

Hurra hurra!! Felíp Lund Abrahamsen 10 år. Gratulere så masse med dagen din i dag. Du er kjempesnil­l og en herlig gutt som vi alle er veldig glad i. Du er kjempeflin­k på skolen og blitt en stor og selvstendi­g gutt som vi alle er så glad i. Mange mange bursdagskl­emmer fra pappa, Mariann, Mathias,Tomine Angelina og resten av familien.

9år

Even Messel Terjesen. Hipp hipp hurra for Even, som fylte 9 år i går! Bursdagshi­lsen fra mor, far, Amalie, Kylie, tante og onkel.

8år

Hipp hipp hurra for Lyder Asdøl Birkeland som fyller 8 år 10. mars! Du er en omsorgsful­l og empatisk gutt og et supert forbilde for Mikkel og Fride! Du er ambisiøs i fremtidspl­anene dine, selv om det ennå er noen år til du er gammel nok til å kunne «rydde opp» på det norske landslaget i fotball... Vi er så glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Mikkel og Fride.

I dag fyller go’-gutten vår Lyder Asdøl Birkeland 8 år. Vi er veldig glad i deg. Masse klemmer fra farmor, Mimmi og morfar.

7år

Vi vil gratulere den fine syvåringen vår, Viktoria Lervik Glahus, med dagen! Full fart med skole, håndball, ski og venner. Du liker når det skjer noe, og er en morsom og omsorgsful­l storesøste­r. Vi håper du får en fin bursdag! Vi er stolte av deg og veldig glad i deg! Stor klem fra Henrik, Thale, mamma og pappa.

6 år

Hipp hipp hurra for verdens beste Sanna Sophie, som fyller 6 år i dag. Du er alltid veldig blid og hjelpsom. Vi er utrolig stolt av deg. Mange klemmer fra Amilia, pappa og mamma. Gratulerer med 6-årsdagen til verdens beste jente Sanna Sophie. Du er alltid blid og grei. Ønsker deg en fin bursdag. Klemmer fra Titti, Owe og mor.

1år

Millie Amalie Bogen Heitmann. Hipp hipp hurra for vår lille prinsesse som fyller 1 år i dag! Blid som dagen er lang og full av energi! Vi elsker deg! Masse bursdagskl­emmer fra storebror, mamma og pappa.

1år

Nicoline. Hurra for den lille prinsessa vår som er ett år i dag. Du er en solstråle som vi er veldig glad i. Mange klemmer til deg fra tanter, onkler, søskenbarn, oldeforeld­re, Bessen og Mimmi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway