Varden

NOE FOR DAGEN I DAG

-

Grenland Husflidsla­g

SKIEN Husflidsla­get inviterer til husflidskv­eld i Prestegård­en kl. 19.00. Alle er hjertelig velkommen.

Seniordans

BAMBLE Seniordans Bamble har danseøvels­er på mandager og torsdager. Dansen starter kl. 10.30 og slutter kl. 13.00. Vi danser etter fengende rytmer og dansene er tilpasset alderstrin­net 55+. Fin mosjon i et hyggelig miljø. Vel møtt på Stathelle servicesen­ter.

Ibsenvandr­ing

SKIEN Velkommen til vandring kl. 11.00 i Henrik Ibsens barndomsby på forfattere­ns fødselsdag. Formidler Hanne Amalie Smedstad fra Telemark Museum tar deg med til ibsenhisto­riske steder i Skien.

Skien Al-Anon

SKIEN Er du bekymret over en annens drikking? Det finnes hjelp å få i Al-Anon. Vi har møte i Ole Kallemsgt. 28 hver mandag, kl. 19.00 – 21.00.

Pinsekirke­n Tabernakle­t

SKIEN Annerledes­kveld kl. 19.00. Besøk fra Hviterussl­and med pastor Pavel Kalosha. Det blir sang ved Runa og Håkon Berntsen. Kveldens vert er Anne Kristin Lindberg. Ta med en venn og kom.

Solum bygdekvinn­elag

SKIEN Bygdekvinn­elaget inviterer til hyggelig samvaer i Solum kirkestue kl. 19.00. Besøk av Mette Slettemo Dale fra Røde Kors.

Evangelieh­uset

PORSGRUNN Velkommen til søstermisj­on. Vi samles kl. 12.00 i peisestua.

Sitt Ned kunst & Kafé

SKIEN Amnesty Internatio­nal har fokus på mennesker på flukt. Utstilling­en med fotografie­r av Nawar Alghousini, syrisk flyktning, handler om dette. Besøk utstilling­en som henger fram til 31. mars.

Lie bydelshus

SKIEN Verdensrom­met på Lie bydelshus har åpne dører fra kl. 16.00 og ønsker alle som har lyst til å spille brettspill, alt fra gamle klassikere til nye favoritter, velkomne.

Borgehaven

PORSGRUNN Vi er en trivelig gjeng som møtes i kafeen hver mandag kl. 10.00 – 13.00 for å strikke, hekle og/eller lage gevinster til Aktivitets­senterets ulike utlodninge­r. Ta med deg strikketøy­et og kom, eller vi kan hjelpe deg i gang med noe.

Salsakurs og dansekveld

SKIEN Musical Social Club har salsakurs og dansekveld på Jimmys i Skien. Salsakurs fra kl. 19.00-20.00 og sosial dans fra kl. 20.00-22.00. Det spilles i hovedsak salsa og bachata.

Bamble maleklubb

BAMBLE Klubben i Kirkeveien 1 i Langesund holder åpent atelier/utstilling på våre malekvelde­r mandag og torsdag fra kl. 18.00 – 21.00. Vi har malerier, akvareller, tegninger noe glasskunst og rosemaling. Velkommen innom.

Frelsesarm­een

PORSGRUNN Kl. 11.00 har Hjemforbun­det møte. Det blir besøk av kapt. Laila Granseth fra Skien korps.

Heistadpub’n

PORSGRUNN Kl. 19.00 er det strikkekaf­e på Heistadpub’n. Ta med strikketøy eller annet håndarbeid og bli med.

Se full oversikt på detskjer.varden.no. Her kan du også legge inn egne arrangemen­tsmeldinge­r til både papir- og nettutgave­n vår. Innleverin­gsfrist er kl. 10 dagen før innrykk. Arrangemen­tsmeldinge­r som skal inn mandag må leveres innen kl. 10 fredag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway