Varden

Stivbeint holdning i Skien

Jeg synes d eteren stivbeint holdning fra Skien kommune og politiet hvis de gir bot til en taxi som parkerer utenfor et legesenter for å hjelpe en pasient til og fra legen!

- Knut Berntsen

Som selv handikappe­t og ikke god til beins, er jeg avhengig av å kunne parkere naer det stedet jeg vil besøke og i Porsgrunn og Bamble er det flere handikappl­asser. Der er det ikke noe problem å parkere.

Sykehuset Telemark har også handikappl­asser, men for få. Når de er opptatt, må man parkere på en plass langt borte fra inngangen. Jeg har nevnt dette for fylkespoli­tikere, sykehuset og andre, men ikke fått svar.

I fjor høst kom jeg i egen bil og skulle bare levere et apparat for hjerterytm­er etc.. Det tok 10 minutter, men alle handikappl­assene var opptatt og jeg kunne ikke gå så langt, så jeg fikk en beskjed av en lege og presten Terje, hyggelig kar, om å stå ved siden av den bilen til sykehuset hvor det var god plass og ikke stod i veien for noen andre, men det var parkering forbudt.

Jeg fikk 600 kroner i gebyr av Europark, som jeg klaget på. Men det ble avslått, og Gothia kom med ekstra gebyr, inkassovar­sel etc.. Da klagde jeg til parkering sklagene m da og ettermange måneder, fikk jeg medhold. så det burde Skien taxi også gjøre. Men det kostet mye tid og ergrelser.

Det er helt uforståeli­g for meg at taxier og folk med handikapbe­vis ikke kan parkere i naerheten av et legesenter eller sykehus. Jeg skjønner heller ikke hvorfor pasienter og besøkende må betale gebyr i store monn for å parkere ved sykehus. Ingen er på sykehus for moro skyld. Det er usosialt og en ekstra skatt på sykdom. Pasientrei­eser burde også støtte dette.

 ?? FOTO: TONE LENSEBAKKE­N ?? TAXI: Ken Skifjeld kjører daglig kunder som skal til legen eller tannlegeni Skien sentrum.
FOTO: TONE LENSEBAKKE­N TAXI: Ken Skifjeld kjører daglig kunder som skal til legen eller tannlegeni Skien sentrum.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway