Varden

BURSDAGER

-

90 år

Vi vil gratulerer Aud Knutsen med 90-årsdagen i dag. Stor klem fra døtre, svigersønn­er, barnebarn, oldebarn og tippoldeba­rn. Vi er glade i deg.

75 år

Vi vil gratulere Olav Skraei i Fyresdal med 75årsdagen i dag. Du er ein tøffing, og du he ikkje problem med og halde deg i gang og her er mange stikkord: Tømmerhogs­t med Ford`n, Ariel eller BSA, toppturar, elgjakt, fisketurar både på Hardangerv­idda og Lofoten, knivmakar, smed, tjørebrenn­ar på Dyrskun, rakfisk, røyke fisk med kompisane, bestefar, fikse og reparere det meste, ja lista kunne vore mykje lenger, men stikkordet for deg er 100 % , og du er vel heller ikkje kjent for å gje deg, om det blaes litt. Det rare er at du som regel au he tid om nokon ber deg om noko hjelp. Me er både veldig glad i, og set stor pris på deg, og ser fram til mange fine år med deg... Helsing Mary (kjerinja), Tarjei, Tor og Tone, Kirsti Hanne og Geir, Grethe og Odd, Børt Erik (ongane med sine) + Olav Andre, Tobias, Didrik, Maria, Ingebjørg, Astrid, Marthe, Egil og Olav ( bånebån) Håper du får ein fin dag!

60 år

Odd Peder Goberg. Kjaere Odd, kjaere far, i dag du 60-årsdag har. Det blir på dagen ingen fest, men noe senere med mang en gjest. Med de beste ønsker for dagen, mange gode klemmer fra Peder og Linda.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway