Varden

VI GIFTER OSS

-

Lørdag 25. mars:

Katharina Becker, tidl. Skien, og Aleksander Dyrseth, tidl. Porsgrunn. Vielse i Haslum kirke kl. 13.00. Adresse for dagen: Strand Restaurant, Baerum.

50 år

Vi vil med dette gratulere vår alleskjaer­e Kristin Moen Luraas med 50-årsdagen i morgen. Du erensågod,vakker, omsorgsful­l og snill mormor, mor og kone.Vi er alle så kjempeglad i deg, og vi ønsker deg en flott 50-årsdag og feiring. Håper dagen blir like fin og god som deg. Mange gode klemmer fra Frøya, Eilei Kristine, Dordi MartineogE­rlend.

10 år

Vi vil gratulere vår flotte Synne Strand Rosenvold med 10 årsdagen 25. mars. Du er ei superflink, turglad og trombone-spillende jente. Vi ønsker deg en super bursdag. Hilsen mamma, pappa og Jørund.

1år

Vi vil gjerne få gratulere minstejent­a vår, Maja Skredtveit Dalene, med 1-årsdagen i morgen 26. mars! Du er blid, tøff og aktiv, og du elsker musikk og alt som er «nam»! Vi er kjempeglad i deg! Store nuss og klemmer fra mamma, pappa, Mille og Andrea!

1år

Selma Bømark Bennis fyller 1 år i dag lørdag 25. mars. Oldemor og oldefar gratulerer. Vi gleder oss til selskap i Bygdøy alle, hjemme hos Selma, i ettermidda­g.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway