Varden

Ladet opp med målfest i vest

- JØRPELAND Bjørn Borge

– Gutta er veldig gearet på den kampen, sier Porstrener Tommy Svindal Larsen – og sikter til onsdagens cupmøte med Odd. Tidlig ledelse Shala igjen Fortsatt ferskt

vi viser. Vi er på sporet av noe.

Nå er det først Odd, og så Brodd, for formsterke Pors. bjorn.borge@varden.no fortsatt har mer inne.

– Vi vokser fortløpend­e, men husk at dette fortsatt er ferske saker, sier eks-proffen og mener hans ideer i Pors.

– Jeg kan ikke forlange at alle allerede forstår alt, men er godt fornøyd med framgangen bare 14 sekunders spill. Staal utlignet få minutter etter, men mål av Tobias Lauritsen og Kim Bentsen (straffe) sørget for 1–3 halvveis.

Etter hvilen fortsatte moroa. Shala scoret sitt andre da han fikset 1–4 etter drøye timen. Staal Jørpeland reduserte, men i de siste ti var det Pors for alle pengene.

Først fikset Sebastian Fredriksen 2–5 etter 81 minutter. To minutter senere scoret Leo Gashi Pors’ sjette, til 2–6.

Med tre minutter igjen av ordinaer tid sto Mats Romsdalen bak 2-7, og på overtid var Leo Gashi igjen frampå og scoret. – Staal Jørpepland var et godt og spillende lag, som ga oss bra match, forteller Svindal Larsen, og tilføyer at Pors Men seieren med de vanvittige sifrene lørdag får ikke Pors-gutta til å bli veldig høye og mørke, forsikrer treneren.

– Vi kan ikke tenke slik, men vi tar med oss fin selvtillit. Odd-kampen er en bonus, og vi bare gleder oss, sier han som gledet seg stort i vest lørdag. Motstander­en var ingen tabelljumb­o. Staal Jørpeland er blant de foreløpige topplagene i 3. divisjonsa­vdelingen, men fikk så hatten passet og vel så det av Tommy Svindal Larsens Pors.

Granit Shala scoret 0–1 etter

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? STRAFFE: Kim Bentsen scoret Pors’ tredje mål på straffespa­rk.
FOTO: BJØRN BORGE STRAFFE: Kim Bentsen scoret Pors’ tredje mål på straffespa­rk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway