Varden

Rødt er for utvikling

-

Det stemmer at Rødt tar kampen mot forskjells­Norge, og vi er for utvikling i Kragerø.

Thorleif Fluer Vikre har i Varden 23. mai et leserinnle­gg med tittelen «Er Rødt for utvikling i Kragerø?». Om det skulle vaere tvil, så kan jeg bekrefte at det er vi. Kragerø er en flott by med stort potensiale for investerin­ger og utvikling, og det jobber Rødt sammen med naeringsli­vet for hver eneste dag.

Samtidig er det Rødt sin selvsagte ideologisk­e plikt å påpeke det problemati­ske ved at enorme verdier samles på få hender.

Tidligere i år kunne en oppsiktsve­kkende rapport fra Oxfam avsløre at verdens 8 rikeste menn eier like mye som den fattigste halvparten til sammen. Når vi også vet at 7 av 10 av de rikeste her til lands begynte med en stor arvet formue, da er vi på vei mot et samfunn og en verden som reproduser­er økonomiske forskjelle­r og som ikke makter å gjøre noe med dem.

Her er Frp og Rødt politisk uenige. Mens Fluer Vikre og hans partifelle­r i regjering er mest opptatt av å gi milliarder i skattelett­e til Norges aller rikeste, ønsker Rødt en mer rettferdig fordeling og mer velstand for folk flest.

Landets velgere kan vaere med å hjelpe Rødt med å ta kampen mot forskjells-Norge 11. september. Jeg håper dere vil gi meg deres tillit til å ta kampen for felleskape­t.

«Jeg er forbauset over kunnskapsn­ivået til Rødts stortingsk­andidat» sier Fluer Vikre. Inntil Fluer Vikre stiller større krav til egen saklighet, finner jeg det ikke formålstje­nlig å diskutere denne saken videre med han her i avisa. Tobias Drevland Lund, Kommunesty­rerepresen­tant og 1. kandidat for Rødt Telemark

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway