Varden

BURSDAGER

-

90 år

Mamma, svigermor, bestemor og oldemor Signe Øverbø fyller 90 år i dag. Vi gleder oss alle sammen til å feire dagen sammen med deg. Bursdagskl­emmer fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

80 år

Til far, svigerfar, bestefar og oldefar Ole Aks, som er 80 år i dag. En stor bursdagskl­em til deg fra hele klanen.

60 år

Luciano. Hurra for pappa og bestefar som fylte 60 år 25. mai! Gratulerer så mye med den store dagen. Vi ønsker deg alt godt. Mange klemmer fra barn og barnebarn.

50 år

May-Kirstin Vale Johansen. Gratulerer så mye med dagen! Du er snill, blid, omsorgsful­l og grei. Regnskapst­all ordner du både for den ene og andre i en fei. Vi håper du får en feiende flott feiring på lørdagen. Vi er så glad i deg. Masse hilsen Frede, Per-Frede, Lise-Marie og Billy.

10 år

Sébastien Nomme. Vår egen verdens beste Sébastien fylte hele 10 år 25. mai. «Seb» er en herlig, kvikk, blid, snill, omsorgsful­l, energisk, akrobat og fotballspi­ller. Og vi er så utrolig glad i den store-lille godgutten vår. Gratulerer så mye med dagen din Seb! Klem fra farmor, farfar og bestemor, lillebror Anton, storebror Andreas & Mathias, mamma og pappa, tanter og onkler og hele familien. Hipp hipp hurra!

10 år

Andreas Dalene Johansen. Gratulerer med dagen i dag fra farmor og farfar, som er veldig glad i deg. Hilser også fra Ludde og Tassen.

5år

Brage Jensen. Endelig er dagen her, dagen som vi har telt ned til helt siden i fjor! Hipp hipp hurra for den fineste 5-åringen vi vet om, du er en omtenksom og snill gutt som vi er så uendelig stolte over. Vi håper livet som 5-åring står opp til forventnin­gene og gleder oss til en sommer full av nye opplevelse­r med deg! Stor bursdagskl­em fra mamma, Thomas og Sabeltann pus.

4år

Hurra for Even Egeberg, som fyller 4 år i dag. Håper du koser deg på båttur. Du liker å herje, leke med biler og hoppe på trampolina. Du sjarmerer oss alle med smil og latter. Bursdagskl­emmer fra bestefar og Hege, Risinggjen­gen og Opdalsgjen­gen.

1 år

3 ganger hipp hurra for Leon Fritzen, som fyller 1 år i dag. Vi ønsker å gratulere den blide og snille gutten vår med dagen. Utrolig at ett år har allerede gått og du blir ett år. Håper du får en fin dag. Vi er jo kjempeglad i deg. Mange klemmer fra oldefar Tore, mormor, morfar, Kim, Leander, Cindy/m familie. Familien på Ulefoss gratulerer også.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway