Varden

– Odd skal bare bli bedre og bedre

Mye er ment om Odds vårform. Prateglade konkurrent­er har yppet til debatt om «raeva topplag», men DagEilev Fagermo fristes ikke.

- SKIEN Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

– Det gidder jeg ikke, sier Oddsjefen, og synes egentlig ikke tabellsitu­asjonen tilsier behov for bøttevis av negativt vinklede spørsmål.

– Vi er det topplaget som har tatt flest poeng i de seks siste serierunde­ne, og vi ligger der vi ligger, sier Fagermo foran dagens cupkamp mot 3. divisjonsl­aget Flekkerøy IL (Fløy).

Slipper «humpetitte­n»

– Banen er bra, det er det viktigste for meg. Så lenge det er kunstgress framfor en slik humpetitte­n-matte, får vi spille vår fotball.

Odds profilerte trener betviler ikke at hjemmelage­t, som trenes av tidligere Odd-spiller Mattias Andersson, vil ha optimisme i sin kampplan. – De vil blø for dette. Samtidig ser Fagermo et Odd som har tatt formsterke steg i eliteserie­n, selv om den blodfattig kamp i Sandefjord ikke føyde seg inn i rekken.

Molde-kampen

– Det er Molde-kampen som er krise. Hadde vi vunnet der, hvilket vi burde, hadde vi toppet tabellen, sier han som gang på gang har pekt på hvordan skadesitua­sjonen har gjort det utfordrend­e å få maskinerie­t helt hundre prosent i gang.

– Brann, Sarpsborg, Stabaek og flere har stort sett spilt med samme laget siden i fjor. Vi har ikke hatt samme ellever til nå denne sesongen.

Rå på dødball

Likevel har treneren sett konkrete framskritt fra enheten som har blitt sendt på banen.

– Jeg er ikke opptatt av negativite­t, og ser heller at vi har blitt ganske rå på dødball. Dessuten har vi fått satt et bra forsvar. Og vi skal bare bli bedre og bedre utover denne sesongen, både i eliteserie­n og med rekruttlag­et i 2. divisjon, varsler Odd-sjefen.

Henter ingen?

Samtidig gir han et par klare hint om at dem som venter seg et sommeråpen­t overgangsv­indu med dramatikk på Skagerak Arena, ligger an til å bli ganske skuffet.

– Vi kommer ikke til å hente etablerte spillere i sommer. Det er ikke viktig for meg. Det som teller mest, er å få det beste ut av det vi allerede har.

 ??  ??
 ??  ?? POSITIV: Dag-Eilev Fagermo peker på at Odd er det av topplagene som har tatt flest poeng i de seks siste serierunde­ne, og er glad for å slippe «Humpetitte­n» i kveldens cupkamp.
POSITIV: Dag-Eilev Fagermo peker på at Odd er det av topplagene som har tatt flest poeng i de seks siste serierunde­ne, og er glad for å slippe «Humpetitte­n» i kveldens cupkamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway