Varden

Stort, robust og elendig

Ja som sikkert de fleste forstår sikter jeg til politiets utstedelse av pass. Jeg går ut i fra at Oslo-politi er blant de største og mest «robuste» i Norge, hvordan kan det da ha seg at de da er dårligst på en så enkel ting som å utstede pass?

- Jan Tore Evensen Roxman

Dette store og «robuste» som ser ut som en fanesak for regjeringe­n, er jo stort sett en pest og en plage for velgerne, da de over hele landet får lengre strekninge­r å kjøre for å komme til offentlige etater. Nå har vi eksempler fra Oslo hvor de nå kjører til Kragerø for å få utstedt pass.

Og alt dette tullet kommer fra de samme politikern­e som vil vi skal bruke bilen mindre, her er det jo alt annet enn fornuft eller logikk som har seiret ser det ut til. Hvis man ser på hvordan politikere tidligere har skaffet seg inntekter ved å legge på eller komme med nye avgifter, er det ikke umulig det er en villet politikk. På E 18 er det nå så høye bompenger og nye er på gang. Er det derfor de vil vi skal kjøre fra Oslo til Kragerø for en så enkel ting som å få utstedt et pass?

Jeg våger å påstå at dette er naermere idioti enn fornuft og å vaere miljøvennl­ig er det jo ikke i naerheten av.

Men det gjelder jo ikke bare pass, det gjelder skoler, sykehus, legevakter, politi, lensmenn og stort sett det meste velgerne trenger i hverdagen. Så jeg forstår rett og slett ikke hvordan alt dette tullet blir gjennomfør­t av de samme politikern­e som i utgangspun­ktet vil vi skal kjøre mindre bil.

Er det noen politikere der ute som kan forklare meg dette, jeg forstår ikke logikken og fornuften? Og jeg vil helst ikke ha et god dag mann økseskafts­var som dere vanligvis kommer med.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway