Varden

BURSDAGER

-

80 år

Aksel Kristianse­n. Kjaere mannen min, pappa’n vår, svigerfar’n vår og morfar’n vår. Gratulerer så mye med dagen din. Vi som kjenner deg, har vanskelig for å tro at du blir hele 80 år. Sprek som få, alltid på tilbuds siden om noe skal males, snekres eller fikses. Vi er uendelig glad i deg og setter stor pris på deg. Mange bursdagskl­emmer fra Karin, Trude, Monica, Øyvind, Kai Morten, Henrik, Mathias, Tonje og Jeaneth med familie. I dag er det åpent hus på fløtningen i Skien fra kl 11. Vi i familien oppfordrer venner og bekjente til å ta en tur innom han. Det blir enkel servering med kake og kaffe.

65år

Eva Stranden. Vi vil gratulere Eva så mye med dagen. Hilsen oss på Stranna og Klyve.

60 år 41 år

Anne Grethe Glittum. Gratulerer med dagen på onsdag mor. Da er vi like gamle igjen. Klem fra mannen din. Siri og Kristian hilser også. Janthana Lunde. Gratulerer med 41-årsdagen, kona mi. Glad i deg, elskling.

14årx2

Våre flotte barnebarn Anina og Nanna Blomstadli Gauslaa fylte 14 år den 5. juni . Mommo og Beppe og resten av familien gratulerer dere.

13 år

Hipp hurra for Marius Sørensen, som ble tenåring 5. juni. Gratulerer så mye med dagen, vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­emmer fra Sondre, mamma og pappa.

9 år

Vi hilser og gratulerer størstejen­ta vår, Ingebjørg Kristine Skilbred Helås, med 9-årsdagen, som var den 4. juni. Du hjelper alltid til, og vi er veldig glad i deg! Hilsen mamma, pappa og lillesøste­r Sigrid Elisabeth.

9 år

Hipp hurra for Theo Bjarmo Johannesse­n, som fylte 9 år 5. juni. Håper du hadde en kjempefin bursdag med alle vennene dine. Bursdagskl­em til fineste Theo fra Mommo og Detta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway