Varden

Passert, men ikke oppgitt

- SKIEN Terje Allum, DFS Telemark

Håkon Tveitan er passert av Martine Minge. Det har Siljans gode skytter tenkt å gjøre noe med.

En ny uke med skyting er unnagjort, og selv om det var pinse så kom det allikevel en del resultater inn til barometere­t.

Ikke så stas

Blant annet har Håkon Tveitan fra Siljan blitt passert av sin bedre halvdel Martine Minge. Det resulterer i at Håkon er dytten nedover på lista i klasse 5, og det ser ikke ut til at han syns det er noe stas, så nå skulle han ta seg sammen, har han fortalt.

Ellers så tetner det bare til i flere klasser etter hvert som skytterene bedrer sine 5 beste resultater, og selv om dette bare er en indikasjon og kvalifikas­jon for den store finalen, så er det tydelig at det hviskes litt rundt om angående hvem som leder og hva man må gjøre for å komme seg høyere opp! Det er veldig hyggelig at det settes pris på, og det er tydelig at man følger med!

Denne helgen dro til Egersund for å skyte landsdels stevnet og vi har jo forhåpning­er om flere gode resultater for Telemarks skyttere. Undertegne­de var på en siste trening og finpuss i Sannidal på torsdag sammen med Lars Esse, og hvis han skyter like godt i helga så blir Lars vond å bryne seg på. Det lovet veldig godt det han viste frem på treningen, og ryktene sier at han vaert på skolebenke­n til Jan Kåre Moland for å finne tilbake til godformen.

Vrient i sør

Jan Kåre og alle de andre telemarkin­ger med ambisjoner fikk allerede en knallhard nøtt å takle i Egersund, da Peter Sørli fra Søgne skjøt sine innledende skudd torsdag kveld. Peter gjorde ingen feil og klarte drømmen til alle som går på standplass, fullt hus 250 poeng. Det er så vidt meg bekjent kun Jan Kåre og Inge Hvitås som har klart denne poengsumme­n på seniorside­n fra Telemark gjennom hele historien, så lista er lagt skyhøyt!

Vi regner med at formen til skytterne som var i Egersund er spisset og at det kommer nye sterke resultater på barometere­t neste helg.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway