Varden

Møterlangs­E18

-

sammenlign­er med det de er vant med hjemme forbindels­e med norgesbesø­ket. Thecker synes

Vi vet at det er forbudt å urinere på offentlig sted, men enkelte ganger må man kunne ta nødretten i bruk og tisse ute. Eventuelt kjøre videre til neste mulighet. Også her har noen funnet ut at det er forunftig å røyke sine sigaretter på do. Skittent og illelukten­de. Hit kommer vi neppe tilbake for å gå på do altså. AErlig talt!

AESJ:

En vennlig sjel hadde satt opp døren inn til urinalet med en stein for å lufte ut da Varden tok toalettene bak Bamblegril­len retning nord naermere i øyesyn. Det er riktignok slitt, men til offentlig toalett å vaere holder det mål. Turister på tur overlever et besøk i farta.

LUFTING: SVARTORKJE­RR/BAMBLEGRIL­LEN:

Ved Circle K på Nylende ved Feset i Bamble står det greit til, men ike noe saerlig mer heller. Litt i trangeste laget for oss om bøye oss og gå sidelengs inn døra var det også. Sammenlign­et med grusomhete­ne som ventet lenger sø, var det imidlertid ingenting å si på.

HELT GREIT:

Helt ok toalett. Nylig rengjort og lite å sette fingeren på med unntak av en ødelagt skylleknap­p som gjør det litt utfordrend­e for en reisende med ti tommmeltot­ter å trekke ned. Rengjøring­en er upåklageli­g.

MOHEIM: TESTENS UBESTRIDTE VINNER:

Med roser i vase på servanten og svaner på veggen seiler Shell ved Lasses på Rugtvedt opp som den soleklare vinneren av Vardens uhøytideli­ge test av toaletter langs E18. At det i tillegg fremstår som nyvasket trekker heller ikke ned, men vi kan selvsagt ha vaert heldige med tidspunkte­t. Uansett: Tommel opp!

ALT P‡Ö STELL: TELEMARKSV­INGEN: IKKE HELT PÅ STELL:

Hos Shell i Myrlandssv­ingen tar de sine gjester på alvor, også når det kommer til de av oss som må på do. Og det må vi jo. På utsiden har de satt frem en godstol publikum kan slappe av i om køen skulle vaere lang på travle dager, og inne på toalettene er veggen preget med inrammede avisutklip­p. Gøyalt! Vi kommer tilbake.

KREATIVT:

 ??  ??
 ??  ?? Det offentlige toalettet på Seteren rasteplass var ok rengjort, sammenlign­et med de andre doene som driftes av Statens vegvesen langs E18 i Telemark. At det nesten ikke går an å trekke ned er imidlertid en feil som burde utbedres omgående om det skal...
Det offentlige toalettet på Seteren rasteplass var ok rengjort, sammenlign­et med de andre doene som driftes av Statens vegvesen langs E18 i Telemark. At det nesten ikke går an å trekke ned er imidlertid en feil som burde utbedres omgående om det skal...
 ??  ?? Ingenting å si på hos Telemarksv­ingen veikro på Rugtvedt. Rent og pent, med alt på stell. Her kan ungene trygt sendes inn alene, uten at man trenger å vaere mer bekymret enn vanlig for hva de måtte finne på å berøre av gjenstande­r underveis.
Ingenting å si på hos Telemarksv­ingen veikro på Rugtvedt. Rent og pent, med alt på stell. Her kan ungene trygt sendes inn alene, uten at man trenger å vaere mer bekymret enn vanlig for hva de måtte finne på å berøre av gjenstande­r underveis.
 ??  ?? Hos Esso p‡• Rugtvedt er alt under kontroll. Totalt byr stasjonen p‡• tre toaletter, der ett av dem er tilrettela­gt for handikap og utstyrt med eget bord for bleieskift. Rent og pent, akurat slik vi vil ha det n‡•r det er p‡• tide med et dobes‡¶k langs...
Hos Esso p‡• Rugtvedt er alt under kontroll. Totalt byr stasjonen p‡• tre toaletter, der ett av dem er tilrettela­gt for handikap og utstyrt med eget bord for bleieskift. Rent og pent, akurat slik vi vil ha det n‡•r det er p‡• tide med et dobes‡¶k langs...
 ??  ?? Et generelt skittent toalett, enten du besøker pissoaret eller et av de to andre to rommene i retning sør.Tagging på veggene og røyklukt.
Et generelt skittent toalett, enten du besøker pissoaret eller et av de to andre to rommene i retning sør.Tagging på veggene og røyklukt.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway