Varden

Nok en stor skytterhel­g i vente

- TELEMARK

Vi registrere­r at Bernt Einar Moland har laert av sin sønn, og er i tet i klasse 2. Mulig han får noen tjuvtriks av vår desiderte toppskytte­r her i fylket. Det er gledelig å se Bernt Einar ta steg mot høyere poengsumme­r. Terje Allum, DFS Telemark

Da var en ny uke over, og barometere­t er oppdatert med alle resultater fra LDKS i Egersund, samt at det er tatt med en del resultater til og med onsdag denne uken.

Det er kanaltreff­en her i Telemark som pågår med stevner i Holla og Lunde, samt at Vestfoldhe­lga går av stabelen med fem stevner rett over fylkesgren­sa. Mange har allerede vaert i aksjon, og jeg har oppdatert barometere­t med det jeg har klart å finne så langt.

Ellers er det veldig gledelig å se at flere nå er ivrige på å få strøket sitt dårligste resultat, og mange er opptatt med å få sendt inn dette slik at poengsumme­n går oppover og at man kanskje krabber litt høyere på barometere­t. Fortsett slik folkens, vi trenger deres hjelp så send inn alt dere kan!

Moland, selvfølgel­ig!

Vi registrere­r at Bernt Einar Moland nå har laert av sin sønn og har gått helt i tet i klasse 2. Mulig han får noen tjuvtriks av vår desiderte toppskytte­r her i fylket, men det er gledelig å se Bernt Einar ta stadige steg mot høyere poengsumme­r! Jan Kåre fortsetter sin gode form og har nå prikket inn 3 stk 249 resultater på få dager, og slik det ser ut nå skal det bli veldig vrient å nekte han topplasser­ingen i klasse 5.

Aas og Kittilsen

Nybakt sølvmedalj­ør i under LDKS i Egersund, Jørand Aas fra Lunde har også begynt opphenting­en av Regine Langbakk og har notert gode 249 poeng nå, også han har pyntet på sine poeng i det siste. En annen sølvmedalj­ør fra Egersund, Daniel Kittilsen fra Lunde la inn 250 poeng under LDKS, en strålende prestasjon og Daniel troner øvers i klasse ER nå og mangler kun ett stevne på 250 poeng for å bli den første under årets barometer til å nå toppscore, 1250 poeng. Det samme gjelder Emil Hauge fra Maelum, som kun har skutt fire stevner men som til gjengjeld er vaksinert mot niere i år! Bare blinker så langt, det femte stevnet med fullt hus tipper vi kommer i helgen.

Vandretrof­eer til den store finalen er under produksjon, og vi gleder oss til å kunne presentere dette for alle dere ivrige skyttere som sender inn resultaten­e deres når vi runder August og finalen i Drangedal.

 ??  ?? GOD: Emil Hauge har vaert god den siste tiden.
GOD: Emil Hauge har vaert god den siste tiden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway