Varden

Louise drar hjem for å se Odd borte

En av dem som kanskje gleder seg aller mest til oppgjørene mellom Odd og Ballymena er Louise Rodgers Holte.

- Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

▶ Kanskje ikke så rart. Den alltid like sprudlende og glade jenta som til daglig jobber på Toppidrett­sgymnaset i Telemark er nemlig født og oppvokst i den Nord-Irske byen, som ligger omlagt fire mil nord for hovedstade­n Belfast.

Venner og familie

«Hometown vs. Hometown what are the chances of that? tvitret hun da det ble kjent at lagene møtes i Europaliga­ens 1. kvalikrund­e.

– Hva er oddsen for det da?, sier Rodgers Holte og trekker på smilebånde­t.

– Ja, jeg trodde jo nesten ikke der var sant da jeg så at vi skal til byen jeg bodde i fram tilje g var seks år. Byen hvor jeg fortsatt har mye familie og gode venner, sier hun.

Dårlig bane

En av de første hun ringte når det ble klart at de to lagene møtes var en onkel som bor i den nordiske byen.

– Det første jeg spurt om var hvordan baneforhol­dene var. Om de spiller på kunstgress, sier Rodgers.

Svaret hun fikk vil trolig ikke glede Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

– Han sa at banen ikke var all verden. At den har fått litt hard medfart den siste tiden og at der er mange som har klaget på den, sier Rodgers.

Selv bodde hun i byen til hun var seks år.

– Jeg har fremdeles et veldig naert forhold til byen. Når jeg er hjemme i Skiens å sier jeg at jeg skal hjem til Ballymena og når jeg er i Ballymena så sier jeg at jeg skal hjem til Skien.

– Betyr det at du ikke helt vet hvem du skal heie på.

Håper på Odd

– Det kan kanskje bli litt vanskelig. I løpe av mine 12 år på Toppidrett­sgymnaset har jeg jobbet med mange Odd-spillere, så jeg har et veldig naert forhold til klubben. Men jeg har som sagt også et naert forhold til byen jeg er født og oppvokst i. For å si det sånn: Jeg håper Ballymene scorer ett og Odd scorer to, sier Rodgers Holte.

– Du skal vel over å se kampen?

– Egentlig har mannen min og jeg planlagt en hyttetur i den perioden, men vi må vel prøve å få til det. Det kan bli lenge til neste gang, avslutter hun.

 ??  ??
 ??  ?? GLEDER SEG: Louise Rodgers Holte gleder seg til oppgjørene mellom Odd og Ballymena. Det gjør også sønnene Leon (6) og
GLEDER SEG: Louise Rodgers Holte gleder seg til oppgjørene mellom Odd og Ballymena. Det gjør også sønnene Leon (6) og

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway