Varden

Hvem skal score målene for Odd?

Hva mener de som skal score målene selv?

- SKIEN

Etter kampen i Sogndal sa Oddtrener Dag-Eilev Fagermo at tror flere angrepsspi­llere mangler selvtillit etter den tredje målløse kampen på rad.

Han tror det løsner, bare enkelte får tilbake selvtillit­en.

– Vi er gode kollektivt, men behøver noen individuel­le ferdighete­r for å gjøre mål. Flere av angrepsspi­llerne mangler selvtillit om dagen. Da mener jeg selvtillit nok til å ville avslutte selv i stedet for å forsøke å spille til andre innenfor 16-meteren, sa han da, og viste til episoden da Stefan Mladenovic som gjorde en kjempejobb, gikk av to-tre spillere og hadde god skuddposis­jon rundt 10–12 meter fra mål – men forsøkte å spille videre til Espen Ruud.

– Hvordan skal du gi spillerne selvtillit­en tilbake?

– For å få tilbake selvtillit­en må de rett og slett jobbe hardt for å lykkes på treningsfe­ltet. Da vil det løsne i kamp, svarte treneren som denne uken har terpet angrepsspi­ll og avslutning­er på Skagerak Arena. Men mangler Odd-spillerne selvtillit? Vi har spurt dem selv (se også saker til venstre):

Olivier Occéan:

– Hva skal jeg si? Det er hans mening. Kanskje det er riktig for noen, men jeg er ikke enig. For min del handler det om annet enn selvtillit. Hvis vi ikke treffer mål, så handler det ikke om manglende selvtillit.

– Det handler om å finne den rette løsningen på banen, i den siste tredjedele­n av spillet vårt. Vi må bare jobbe videre offensivt hver dag, slik denne treningsuk­en har vaert. Vi har mange og gode nok spillere.

Sigurd Hauso Haugen:

– Jeg mangler ikke noen selvtillit, verken på eller utenfor banen. Når det gjelder de andre spillerne, så vil jeg ikke si noe om dem. Det hjelper å score mål og selvtillit­en betyr ganske mye i fotball. Det sier seg selv at ting henger sammen der.

Stefan Mladenovic:

– Nei. Jeg er ikke enig. Jeg mangler ikke selvtillit. Heller ikke

– Når man ikke har scoret mer enn elleve scoringer så langt så mister man selvtillit. Det sier seg selv.

 ??  ??
 ??  ?? SCORER LITE: Odd har ikke akkurat vaert giftige foran mål så langt denne sesongen. 11 scoringer på 13 kamper sier sitt. Men spillerne er ikke nødvedigvi­s med på
SCORER LITE: Odd har ikke akkurat vaert giftige foran mål så langt denne sesongen. 11 scoringer på 13 kamper sier sitt. Men spillerne er ikke nødvedigvi­s med på

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway