Varden

BURSDAGER

-

70 år

Hipp hipp hurra for vår alles kjaere og spreke Berit, som fyller 70 år i dag! Vi håper du får en flott bursdag og gleder oss til å feire deg! Gode bursdagskl­emmer fra Nils, Knut, Kristin, Sofie og Helene, Ådne, Birgit, Mie og Iver og resten av familien.

60 år

Anne-May Arnesen Zakariasse­n. Hurra for verdens flotteste 60-åring! Gratulerer med dagen din 29. juni. Vi gleder oss til å feire deg på fredag. Vi er veldig glade i deg! Hilsen hele familien.

20 år

Hipp hurra for Vilde Kleiv! Verdens beste datter og «bonusdatte­r» fyller 20 år i dag. Du er nydelig både på utsiden og på innsiden.Du er omsorgsful­l, morsom, tøff, snill, sta, «passe gal», raus, uredd, impulsiv, «ordentlig», fantastisk, gir verdens beste klemmer, bryr deg om alle dyr, du er ekte og familiekja­er ...ja, rett og slett ei som vi er ufattelig glad i! Gratulerer så mye med dagen! Vi håper du får en fortreffel­ig dag! Klem i fleng fra pappa, Mirjam og Fingo.

10 år

Vi gratulerer gutten vår - Jonathan R. Engen «Blusketann» med 10-årsdagen i dag. Veldig glad i deg! Klem fra tantene Kine og Karina, onkel Kevin, farmor og Bussesass.

7 år

Mina. Hurra for den skjønne, kloke og snille jenta vår! Allerede ferdig med 1. klasse og klar for mer ferie. Vi er så glad i deg. Tusen klemmer fra bestemor og bestefar.

6 år

Hipp hipp hurra for William! Tenk at i går ble du 6 år, skoleklar gutt! Du er flink på hockey og håndball, og vi er veldig stolte og veldig glad i deg. Du er snill og kul. Bursdagskl­em fra Deola og Babulja.

6 år

Mina Fuglset Skjaerum. Hipp hurra! Lørdag 1. juli fyller Mina 6 år. Gratulerer med dagen solstrålen vår. Endelig er du skolejente! Vi er så stolte av deg og veldig glad i deg. Masse klemmer fra mamma, pappa, Joakim og Leah.

4årog3år

Viktor & Kornelia. Hipp hipp hurra for Viktor, som ble 4 år 25. juni, og Kornelia, som blir 3 år i dag. Vi er så glad i dere. Mange bursdagskl­emmer fra mamma og pappa.

1år

Vi vil gratulere den lille, store skatten vår, Alek Sandersen Tovslid, som fyller 1 år i dag. Vi er kjempeglad i deg! Gode klemmer fra Mimmi og Besse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway