Varden

Blir sjefshulde­r

Over 20 søkere ville ha jobben som Huldresølv-sjef. Onsdag ble kontrakt med ny daglig leder signert.

- ▶ Lena Beathe Arneberg lena.arneberg@varden.no

Det er Langesund-kvinnen Annette Misje Bjerkøen (40) som blir Huldresølv­s nye daglige leder. Misje kommer fra jobben som key account manager i Renor i Brevik. Hun har også bakgrunn som prosjektle­der i Mediateam og har 12 års erfaring fra Porsgrunn porselensf­abrikk, hvor hun jobbet tett med designere. – Kontrakten ble signert onsdag, og vi er svaert fornøyd med å ha ansatt henne. Dette er en

– Gleder meg

meget hyggelig og blid dame som vi gleder oss til skal begynne, sier styreleder i Huldresølv AS, Kjetil Ditlefsen. Misje Bjerkøen er lykkelig over å ha kapret jobben.

– Det var en ekstra god følelse å få signert papirene og ha det formelle på plass. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier hun.

Den tradisjons­rike smykkebedr­iften, som holder til på Klyve i Skien, fikk en solid oppsving etter at Yvonne Aasbø overtok sjefsstole­n. Da hun tiltrådte i 2014 gikk selskapet med røde tall, og bunnoterin­gen var i 2014 med driftsresu­ltat på 900.000 kroner i minus.

Siden har omsetninge­n økt jevnt. Tallene for 2015 og 2016 viser en omsetning på fra 8 til naermere 9 millioner kroner. I 2016 hadde selskapet naermere 260.000 kroner i driftsresu­ltat, mot 64.000 året før.

Smykkeverk­stedet har til sammen 10 ansatte.

Vil videreføre suksessen

– Huldresølv har vaert en suksess de siste årene, og jeg ønsker ikke å bryte med retningen som er tatt – jeg vil snarere videreføre det som er startet på. Samtidig er dette en bedrift som stadig må tenke nytt for å henge med i tida, sier Bjerkøen, og presiserer at det også for henne er viktig å bevare det saeregne med Huldresølv-universet.

Huldresølv er i dag å se på en rekke toneangive­nde trendsette­re i Kjendis-Norge, som blant annet Tone Damli, Janka Polliani og Line Langmo.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? OVERTAR: Annette Misje Bjerkøen blir daglig leder i Huldresølv. Hun tiltrer til høsten.
FOTO: PRIVAT OVERTAR: Annette Misje Bjerkøen blir daglig leder i Huldresølv. Hun tiltrer til høsten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway