Varden

Odds seiersrekk­e starter i morgen

Fredrik Oldrup Jensen mener Odd kan overraske Sarpsborg, og få en seiersrekk­e.

- SKIEN Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

– Jeg tenker som så at med én seier så er det mulig å fortsette seiersrekk­en med seier nummer to mot Sarpsborg, sier Odds midtbanean­ker.

Han strødde pasninger mot nordirske Ballymena, og har tenkt å fortsette med det.

Kommer med eget spill

– Det blir selvfølgel­ig en helt annen kamp. Mot Ballymena møtte vi et lag som mannsmarke­rte i perioder, og som satte preg på spillet vårt. Sarpsborg kommer til Skien for å spille sitt eget spill, og det passer oss godt, mener Oldrup Jensen.

Han forventer en god kamp for publikum, og håper å sette Sarpsborg på plass.

– De har vaert gode, men også høyt oppe. Det hadde ikke vaert meg i mot å få to strake seiere etter kun tre poeng på de siste kampene.

– I det siste har det vaert bedring, og jeg tror det løsner for oss mot Sarpsborg, sier han.

Den samme oppfatning­en har Dag-Eilev Fagermo som er glad for å møte et lag som vil spille fotball.

– Det blir ganske sikkert rom vi kan bruke i denne kampen, sier treneren som gjennomfør­te en lett økt med mannskapet fredag.

Den siste uken har treneren sørget for å stramme opp laget etter 1-5 for Aalesund sist helg. Han kaller det fatalt.

– Skal ikke skje

– Slike blemmer skal ikke skje. Vi har kvalitet i laget til å stå ut hele sesongen, konkludere­r han.

Bedre struktur bak og terping offensivt er gjennomfør­t.

– Det offensive var ganske bra. Jeg synes vi, til tross for tapet i Ålesund, ser bedre ut.

– Rommet bak forsvaret, ved siden av forsvaret og foran forsvaret må det komme truende løp i - samtidig. Da blir vi farlige, og den tendensen så jeg sist, sier han.

Odd har tidvis hatt problemer med å åpne forsvar denne sesongen.

– Ofte når vi har slitt, så har det kommet to løp i det samme rommet samtidig. Det er enkelt å forsvare seg mot. Paradoksal­t nok, selv om vi bare har tatt ett poeng mot Sogndal og Aalesund, så har dette sett mye bedre ut, sier treneren som gjør fire endringer fra Ballymena-kampen. Sondre Rossbach, Steffen Hagen, Fredrik Nordkvelle og Riku Riski kommer inn.

 ??  ??
 ??  ?? VIL HA SEIERSREKK­E: Fredrik Oldrup Jensen mener det er på tide å skape en seiersrekk­e. Torsdag vant Odd 3-0 over Ballymena og midtbanesp­illeren tar gjerne en seier mot Sarpsborg på eget gress søndag. På de fem siste kampene i Eliteserie­n har Odd tapt...
VIL HA SEIERSREKK­E: Fredrik Oldrup Jensen mener det er på tide å skape en seiersrekk­e. Torsdag vant Odd 3-0 over Ballymena og midtbanesp­illeren tar gjerne en seier mot Sarpsborg på eget gress søndag. På de fem siste kampene i Eliteserie­n har Odd tapt...
 ??  ?? FIKK PAUSE: Riku Riski har vaert involvert i alt av Odds kampen så langt i sesongen, bortsett fra Ballymena-kampen. Søndag er han på laget igjen.
FIKK PAUSE: Riku Riski har vaert involvert i alt av Odds kampen så langt i sesongen, bortsett fra Ballymena-kampen. Søndag er han på laget igjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway