Varden

Milliongav­e til Gjerpen

Gjerpen kan juble etter at glade givere bidrar med mye penger til klubbkassa.

- SKIEN Eirik Haugen

I går ble det klart at flere aktører går inn i Gjerpen håndball med penger. Det dreier seg blant annet om Skagerak Energi, R8 og Yngvar Borgersen, opplyser klubben. En dugnad Gjerpen har med det sikret en million kroner ekstra på bud- sjettet og daglig leder Dag Gregoriuss­en i Gjerpen, sier at dette betyr mye for klubben.

Lang siikt

– Det betyr også mye at alle aktørene er med på lang sikt. Det er viktig for klubben, sier Gregoriuss­en.

Støtten gjør blant annet at klubben kan signere to nye spillere. Blant annet er det mulig for klubben å hente Kroaten Anamarija Gugic (25), som er spilleren Gjerpen vil signere i sommer.

Skal bytte navn

Det er også klart at Gjerpen skal bytte navn på eliteklubb­en. Riktignok skal navnet Gjerpen fremdeles vaere en del av navnet, men klubben ser på muligheten til å legge til et navn elelr ord, som for eksempel Gjerpen Skien eller Gjerpen Telemark.

– Vi setter i gang en liten konkuranse på Facebook etterhvert der folk kan komme med forslag. I dag er det mange i Norge som forbinder Gjerpen med håndball, men det er mange som ikke vet hvor i landet klubben kommer fra. Da kan det vaere nyttig å få dette inn i navnet, ikke minst på grunn av profilerin­g av området vårt, sier Gregoriuss­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway