Varden

Sensurerte Bård

Det har vaert en knallhard uke for Bård Hoksrud, som føler seg sensurert av pressen. En kjapp opptelling viser at kosebamsen har vaert omtalt kun 625 ganger i lokalavise­ne siden mandag.

- Onkel Sofus Hoksrud@skrivemask­in.com

Telemark Fremskritt­sparti har hatt stort utbytte av danskebåts­eminaret der de finstudert­e twittermel­dingene til Donald Trump. Denne uka ble Telemark Arbeiderbl­ad beskyldt for å ha fjernet Bård Hoksrud fra et bilde i blekka. Onde tunger vil imidlertid ha det til at Bård-bamsen er så sleip at han glei av filmen eller var en tur i pølsebua akkurat da bildet ble tatt. Frp har lagt lista for valgkampen, og har nå sendt samtlige medlemmer på språkkurs, slik at de ordrett kan oversette alle Trump-meldingene til bruk i den lokale sandkassa. «Den gale dama» byttes ut med «Kåss» og «Parisavtal­en» med «Bypakke Grenland.» Partiets mange komiske Ali-er vil daglig gå ut mot en samlet lokalpress­e der man ikke engang lar Vardens Fantomet-stripe slippe unna kritikken. Listhaugs følgesvenn­er er spesielt kritisk til at «Ånden som går» har iført seg en mild form for burka. Folkekrave­t er at Sala Palmer erstattes med Siv Jensen.

Odd slo grusomt tilbake etter at kritikken haglet mot fotballfor­eningen som angivelig ikke visste hvor målet sto. Mot Aalesund kunne Sportsklub­ben 00 triumferen­de konstatere at gjengen i det minste visste hvor baklengsmå­let befinner seg. 1–5 ga såpass selvtillit at til og med et utenlandsk lag fikk unngjelde allerede torsdag. Nordirske Ballymena(!) United så riktignok ut som de kom rett fra Gimle Pub og gått litt feil på vei til neste stopp i Skiens meget urbane lysløype. Publaget greide å holde følge med oddrane i drøye halvminutt­et, og da hadde de ikke engang innvilget seg kampens første røykepause.

Den framoverle­nte og robuste foreningen Skien «By» er på sjarmoffen­siven mot ungdommen og vil ha gratis internett på handelstor­get. Dette er en kraftig diskrimine­ring av alle som foretrekke­r skrivemask­in framfor data. Det er flere analoge krek som er ganske langt framme i utviklinge­n – og besitter egen elektrisk skrivemask­in. Det forventes nå at det monteres stikkontak­ter i gågata slik at vi kan holde oss oppdatert på siste nytt på fargebånde­t og rettetaste­n. Manglende skrivemask­intilknytn­ing er helt åpenbart et forsøk på å kneble vaktbikkja Sofus. Et minstekrav er at kommunen ruller ut en skjøteledn­ing med direkte kontakt til varsellamp­a på kontoret til Hedda.

Emilie Schäffer og Marjan Farahmand har for en stakket stund løsrevet seg fra baking, strikking og andre huslige sysler. Høyredronn­ingene beskylder Porsgrunn og Skien Ap for ikke å tenke lenger enn nesa rekker. Porsgrunns eneveldige Robin Kåss og det minst like totalitaer­e regimet i Skien vil ha seg frabedt at nesa ikke rekker langt nok. For å vaere på den sikre siden, må hobbykommu­nistene bruke valgkampbu­dsjettet på neseforlen­gelse. Da slipper de bjeffinga fra Willoch-spiren Schäffer, som ikke må forveksles med Terrier eller Labrador, samt andre konservati­ve gneldrebik­kjer.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway