Varden

Stiller med toppet lag i Nord-Irland

De faerreste tror Ballymena har noe å stille opp med i returmøtet med Odd, men Dag-Eilev Fagermo tar ingen sjanser.

- SKIEN

Odd-treneren trenger ingen betenkning­stid på spørsmål om han stiller med toppet lag i torsdagens returoppgj­ør i nordirske Belfast.

– Det gjør vi. Vi tar med 19 mann bortover og vi stiller med de beste.

En må ut

Hvem av de 19 som får starte gjenstår å se.

– Vi skal ha en liten treningsøk­t i Belfast onsdag kveld, og jeg tar ikke ut noe lag før da. Vi er blant annet litt usikre på venstrebac­k og det er grunnen til at vi reiser med 19 mann. Thomas Grøgård blir ikke klar. Joakim Våge Nilsen er usikker, mens John Kitolano var veldig god mot Vard Haugesund i mandagens 2. divisjonsk­amp. Oliver Berg kom jo inn sist og var god, så vi får se. Men hvis Joakim blir klar, så må en av de andre ut av troppen. Det har jeg forklart gutta, forklarer Oddtrenere­n.

Ikke trygg

Også framover på banen er det foreløpig usikker hvem som spiller. Det som derimot er sikkert er at Rafik Zekhnini ikke gjør det (se egen sak).

Det kan blant annet bety at Pape Pate Diouf får sjansen fra start.

– De som først og fremst melder seg på i forhold til de 11 som startet mot Sarpsborg sist er Martin Broberg, Pape Diouf og selvfølgel­ig Fredrik Semb som er klar igjen. Men noe lag tar jeg ikke ut før etter onsdagens trening, sier Fagermo.

Selv med forholdsvi­s trygg tremålsled­else å gå på tør han ikke forskutter­e med avansement.

– Jeg er ikke trygg. Fordi det er entusiasme og de er på hjemmebane. Får de en mål så ... men vi går for å vinne og derfor vi kommer å stille med toppet laget, sier Fagermo.

Slitt med skader

En som trolig starter og som er forholdsvi­s trygg på at laget tar seg til andre kvalifiser­ingsrunde er Jone Samuelsen.

Midtbanesp­illeren som denne sesongen har slitt litt med skade ser ingen grunn til å frykte vertene.

-Jeg regner med at det skal gå greit. Vi skal vaere såpass mye bedre enn dem, så jeg regner ikke med at det skal vaere noe risiko. Men vi skal selvfølgel­ig alltid passe oss.

Midtbanekr­igeren har som nevnt trøblet litt med skader denne sesongen og derfor ikke levert helt som en kanskje hadde håpet.

– Jeg merker jo at det har vaert en liten skadeperio­de. Men det er bare å kjøre på – satse på at det løsner snart, sier Samuelsen.

 ??  ??
 ??  ?? STILLER TOPPET: Odd-trenere Dg-Eilev Fagermo tar ingen sjanser og stiller med et toppet Odd-manskapet i trosdages kamp mot Ballymena.
STILLER TOPPET: Odd-trenere Dg-Eilev Fagermo tar ingen sjanser og stiller med et toppet Odd-manskapet i trosdages kamp mot Ballymena.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway